Abra A7 V13.2 HD Graphics kapatılınca kasıyor

Sefa Sağlam

Hectopat
Daha fazla  
  • Monster Abra A7 V13.2
  • Ekran kartı: RTX 3050 Ti
  • İşlemci: Intel Core i5 11400H
  • RAM: 8 GB
  • SSD: 500 GB
Oyunlarda fazlasıyla düşük FPS veriyor. Valorant'ta 60 FPS oynanıyor. Intel UHD Graphics'i devre dışı bırakıp oyun açtığımda laptop çok kasıyor.

Dostum aynı bilgisayarı kullanıyorum ve 200 ortalam FPS ile oynuyorum, bence sürücülerde bir sorun vardı. Umarım bu vakte kadar çözmüşsündür.

Hocam bence de sürücülerde sorun muhtemelen ama sıcaklık sorunu da olabilir. Monster'la ben bu model yüzünden çok sorun yaşadım. Clevo kasa can yakar dediler dinlemedim :/. Sorun çözülmüyorsa Şikayetvar'dan bunu şikayet olarak girilip serviste öncelik talep etmesi daha iyi olabilir. Direkt servise verince malum haftalarca bekletiyorlar.

Hocam bence de sürücülerde sorun muhtemelen ama sıcaklık sorunu da olabilir. Monster'la ben bu model yüzünden çok sorun yaşadım. Clevo kasa can yakar dediler dinlemedim :/. Sorun çözülmüyorsa Şikayetvar'dan bunu şikayet olarak girilip serviste öncelik talep etmesi daha iyi olabilir. Direkt servise verince malum haftalarca bekletiyorlar.
şu an windows 11 üzerinde valorant oynuyorum, ekran fps kısıtlamadan oynuyorum. min 47 max 55 derecelerde oynuyorum oyunu. Allah'a bin şükür clevo kasada hiçbir sorun yaşamadım. 240 civarı fps değerleri var ; minimum 170 max 250 270 dolaylarında. Bilgisayarı yazılım olarak özelleştirmede de fayda olabilir.

windows 10'da ortalama 75 derece olan gpu-cpu şu an 47-55 arasında geziyor. w11 işletim sistemi bilgisayarımı acayip rahatlattı. win11 pro son sürüm kullanıyorum.

Şu an Windows 11 üzerinde Valorant oynuyorum, ekran FPS kısıtlamadan oynuyorum. Min 47 Max 55 derecelerde oynuyorum oyunu. Allah'a bin şükür Clevo kasada hiçbir sorun yaşamadım. 240 civarı FPS değerleri var; minimum 170 Max 250 270 dolaylarında. Bilgisayarı yazılım olarak özelleştirmede de fayda olabilir.

Windows 10'da ortalama 75 derece olan GPU-CPU şu an 47-55 arasında geziyor. W11 işletim sistemi bilgisayarımı acayip rahatlattı. Windows 11 Pro son sürüm kullanıyorum.

Hocam, ben de bugün umarım W11'e format atıp geçeceğim bakalım nasıl olacak. Gelişmeleri bildireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı