Burkiito Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Birkaç hafta önce Monster'ın bir modelini aldım ancak indirme hızı açısından normalden çok daha yavaş ve CS oynarken ping sorunu yaşatıyor sık sık. Normalde One Drive gibi programları kaldırdığım halde sizce bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Birkaç hafta önce Monster'ın bir modelini aldım ancak indirme hızı açısından normalden çok daha yavaş ve CS oynarken ping sorunu yaşatıyor sık sık. Normalde One Drive gibi programları kaldırdığım halde sizce bu sorun neyden kaynaklı olabilir?
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.499 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2023 #2 5GHz bağlanırsan çözüm olabilir aynı problemi 2.4GHz de bende yaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Burkiito Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 Blackbeard dedi: 5GHz bağlanırsan çözüm olabilir aynı problemi 2.4GHz de bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim modem sadece 2.4 Ghz destekliyor hocam ama neden böyle bir zorunluluk kılıyor Monster içinde? Artı 0 Eksi
Blackbeard dedi: 5GHz bağlanırsan çözüm olabilir aynı problemi 2.4GHz de bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim modem sadece 2.4 Ghz destekliyor hocam ama neden böyle bir zorunluluk kılıyor Monster içinde?
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.499 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2023 #4 Burkiito dedi: Benim modem sadece 2.4 GHz destekliyor hocam ama neden böyle bir zorunluluk kılıyor Monster içinde? Genişletmek için tıkla... Açıkçası nedenini bende bilmiyorum. Bende ASUS TUF var ilk geldiğinde bende bu konuda şikayetçiydim 5GHz yapınca sıkıntım kalmamıştı. Artı 0 Eksi
Burkiito dedi: Benim modem sadece 2.4 GHz destekliyor hocam ama neden böyle bir zorunluluk kılıyor Monster içinde? Genişletmek için tıkla... Açıkçası nedenini bende bilmiyorum. Bende ASUS TUF var ilk geldiğinde bende bu konuda şikayetçiydim 5GHz yapınca sıkıntım kalmamıştı.
KS KS Burkiito Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #5 Blackbeard dedi: Açıkçası nedenini bende bilmiyorum. Bende ASUS TUF var ilk geldiğinde bende bu konuda şikayetçiydim 5GHz yapınca sıkıntım kalmamıştı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi modemim 5 Ghz'i desteklemediğinden pek bir şey diyemeyeceğim hocam, yine de teşekkür ederim yardımınız için Artı 0 Eksi
Blackbeard dedi: Açıkçası nedenini bende bilmiyorum. Bende ASUS TUF var ilk geldiğinde bende bu konuda şikayetçiydim 5GHz yapınca sıkıntım kalmamıştı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi modemim 5 Ghz'i desteklemediğinden pek bir şey diyemeyeceğim hocam, yine de teşekkür ederim yardımınız için