Abra A7 V5.3 17.3" Gaming Laptop Almaya Değer mi?

Katılım
11 Kasım 2014
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hem oyun hem de iş için renderleme programlar çalıştırmak için monster almam lazım. Butcem max 3000. Bunu gördum hoşuma gitti. 17 ekran olması da cok iyi sizce değer mi + ve - leri nelerdir? Kullanan varsa yorumlarsa sevinirim.
 
Msi gl62 modelini tercih etmeni öneririm. Yine aynı işlemci aynı ekran kartı ile beraber geliyor ancak DDR4 ram kullanılıyor. Dediğin laptopta ise DDR3L kullanılmış renderda farkedilicek kadar fark olur diye düşünüyorum.
 
merhaba bende bır sorun var bilgisayarım oyunun ortasında cpu dusuruyor 0.8 ghz oluyor driverler falan guncel ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız mutlu olurum

bilgisayarımn ozellıklerı
drect x 12
intel hd grapichs 4600 2gb
core 5 ıslemcı 2.50 ghz
4gb ram 1600 mhz
500 gb harddısk

casper nırvana

bilgisayarım ısınmıyor ghz yı tam kullanamıyorum web oyunlarında bile aynı resmen işlemcı ben bırak dıyor fanlar temizletildi termal macun yenılendı bilgisayarın altında extra fan var
bu arada bilgisayar 2 senelık
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı