Abra A7 v5.4.5 vs Toplama PC

Alışveriş sepetinin Ekran görüntüsünü atabilirmisin ? Birde taşınabilir bir laptop ile masaüstü bir bilgisayarı neden karşılaştırıyorsunuz ?

Öncelikle her yerde dile getirdiğim gibi monster laptop önermiyorum. Neden derseniz kısaca kalitesiz sorunlu laptop ve oyuncuya yönelik laptop değil. Taşıma problemin yoksa güzel bi masaüstü toplayabilirsin. Hem zamanla upgrade yapman daha kolay olur. Ha ben oraya buraya taşırım diyorsan MSI kullandığım için msi önerebilirim. Bu ara genel olarak laptoplarda sürekli indirim oluyor. Özellikle Hepsiburada.com ve N11'i takip etmeni öneririm.

Alışveriş sepetinin Ekran görüntüsünü atabilirmisin ? Birde taşınabilir bir laptop ile masaüstü bir bilgisayarı neden karşılaştırıyorsunuz ?

merhaba öncelikle teşekkür ederim karşılaştırma amacım hangisinin teknik özelliklerinin daha iyi olduğunu öğrenmek birisini alıcam da pc yi kendim topladım özellikleri ne kadar iyi merak ettim kasayı alınca monitörle filan laptopla aynı fiyata geliyor o yüzden kasada bu

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    46,8 KB · Görüntüleme: 216
Ben bir karşılaştırmada size danışmak istedim.
Abra A7 V5.4.5 17.3" Oyun Bilgisayarı

Bu linkteki gamebooku mu alsam yoksa;
Alışveriş Sepeti

Bu kendi topladığım masaüstü PC'yi mi alsam? Bir özellik ve performans bakımından karşılaştırıp bana söylerseniz sevinirim :D

Bahsettiğin laptopu 2017'nin sonlarından beri kullanıyorum, SSD'siz bir hiç, 8 GB RAM yetmiyor günümüzdeki oyunlardan dolayı 16 GB RAM yükseltip bir de SSD takarsanız bu laptop işinizi görür
CS:GO'da FPS'im: 150-250(1280X1024 Low)
GTA V: En az 60 High (özel ayarlar)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı