Sendto
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Müzisyen
Merhaba, benim elimde Monster Abra A7 V6.2 bir bilgisayar var özellikleri;
Intel I7-5700HQ
8 GB RAM
INTEL HD GRAPHİCS 5600
NVIDIA GEFORCE GTX 960M
1 TB HDD (HGST)
Daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz, modelin numarasını internetten aratabilirsiniz.
Benim sorunum artık 960 m karttan istediğim verimi alamamam ve 970m olur 980m olur, bunlarla değiştirmek ya da değiştirtmek.
Burada ekran kartlarının özellikler bulunmakta;
NVIDIA GeForce GTX 980M
NVIDIA GeForce GTX 970M
NVIDIA GeForce GTX 960M
Recep Baltaş ve Ali Güngör bununla ilgili video çekti ama farklı kartlar için geçerliydi ayrıca fazlasıyla konuya hakim değilim portlar uyar mı, ısınma değerleri uygun mu, bunun gibi sorulara tam olarak cevap veremiyorum ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim için konuyu buraya açmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Intel I7-5700HQ
8 GB RAM
INTEL HD GRAPHİCS 5600
NVIDIA GEFORCE GTX 960M
1 TB HDD (HGST)
Daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz, modelin numarasını internetten aratabilirsiniz.
Benim sorunum artık 960 m karttan istediğim verimi alamamam ve 970m olur 980m olur, bunlarla değiştirmek ya da değiştirtmek.
Burada ekran kartlarının özellikler bulunmakta;
NVIDIA GeForce GTX 980M
NVIDIA GeForce GTX 970M
NVIDIA GeForce GTX 960M
Recep Baltaş ve Ali Güngör bununla ilgili video çekti ama farklı kartlar için geçerliydi ayrıca fazlasıyla konuya hakim değilim portlar uyar mı, ısınma değerleri uygun mu, bunun gibi sorulara tam olarak cevap veremiyorum ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim için konuyu buraya açmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: