Abra A7 V6.2 GTX 960M Ekran Kartı Değişimi

Sendto

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba, benim elimde Monster Abra A7 V6.2 bir bilgisayar var özellikleri;

Intel I7-5700HQ
8 GB RAM
INTEL HD GRAPHİCS 5600
NVIDIA GEFORCE GTX 960M
1 TB HDD (HGST)

Daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz, modelin numarasını internetten aratabilirsiniz.
Benim sorunum artık 960 m karttan istediğim verimi alamamam ve 970m olur 980m olur, bunlarla değiştirmek ya da değiştirtmek.
Burada ekran kartlarının özellikler bulunmakta;

NVIDIA GeForce GTX 980M

NVIDIA GeForce GTX 970M

NVIDIA GeForce GTX 960M

Recep Baltaş ve Ali Güngör bununla ilgili video çekti ama farklı kartlar için geçerliydi ayrıca fazlasıyla konuya hakim değilim portlar uyar mı, ısınma değerleri uygun mu, bunun gibi sorulara tam olarak cevap veremiyorum ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim için konuyu buraya açmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kimse mi umursayıp bir cevap vermemiş bu arkadaşa...nasıl bir iş bu..bende şu anda bu sorunu yaşıyorum...başlıkta açtım...demekki cevap gelmeyecek banada

Hayır yapamazsınız. 960m anakartta lehimli. Emin olmak için internetten baktım sonuç aynı 960m yerine başka GPU takamazsın.
O videodaki GPU lehimli değildi. Ayrıca konunun açıldığı tarihe bak. Aklına soru takıldıysa yeni konu açarsan daha iyi olur.
@melik taşdemir sakin olalım.
kusura bakma kardeş...tutuşunca insan alev alev yazıyor işte...benim ki ram gibi takılım çıkanlardan yeni konu açtım bir arkadaş sürücü ile halledilir bios fln gerek yok dedi kart 1-2 saate gelir eve ..dağıtımdaymış deneyip bakacağım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı