Abra A7 vs Acer Nitro 5

@436523 Boşver. Cahile laf anlatmak eşeğe hendek atlatmaktan güçtür.

Yazıları okudum fakat benim ikisi arasından tercihim Acer. Abra serisi kronik sorunlu almayın.

Herkes sıkıntı yaşayacak bir şey yok, çoğunluk yaşıyor. Acer'da da sıkıntı yaşayanlar elbet vardır fakat en azından yorumları daha olumlu ve daha az şikayet var özellikle de soğutma konusunda.

Acer Nitro 5 (menteşe sorunu var bunu duydunuz mu? )

Acer Nitro 5 (menteşe sorunu var bunu duydunuz mu? )
Monster'da da var Bilgisayarın kapağını kaldırırken çıkan o tıkırtı sesi, iki elle bilgisayarı açmayınca gelen gerilim ve kalitesiz oluşundan dolayı bilgisayarın kapağını kaldırınca kapağın esnemesi...

Dediğiniz gibi Acer'inde kalitesiz arkadaşımın cihazı çöp oldu yaptırmak bile 600TL'den fazlaymış orijinali 2 kat pahalıymış cakmasını yapsa panel renk TN gibi olacakmış ondan yeni cihaz almıştı.
Yine diyorum plastik kasaların hepsi çöp kasa kalitesi ısıyı etkiler nedeni şu plastik kasalar daha ince yapıya sahip olur işlemci teması cok yakın olur ama ornek Semruk serisine bakın dev gibi cihazlar işte fark bu.

Diyelim ki Acer Nitro kalitesiz (ki değil), en azından soğutması daha iyi Nitro'nun.

Diyelim ki Acer Nitro kalitesiz (ki değil), en azından soğutması daha iyi Nitro'nun.

Acer düşük modelerde kullandığı soğutma sistemini üst modellerde kullanarak cok kotu yapıyor. Zaten bak Monster ASUS MSI Dell her ürüne uygun özel soğutma sistemi kuruyor.

Nasıl değil şaka mısınız? Kendi ağzınızla dediniz o Monster Abra kalitesizliğinden. O zaman Acer'de de geliyorsa Acer'de kotu eğer öyleyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster ASUS MSI Dell her ürüne uygun özel soğutma sistemi kuruyor.
Monster'a katılmıyorum, her bilgisayara özel soğutma kullansaydı tüm Abra kasalar soğutmada sıkıntılı olmazdı.
Nasıl değil şaka mısınız? Kendi ağzınızla dediniz o Monster Abra kalitesizliğinden o zaman Acer dede geliyorsa Acer'de kotu eğer oyle ise.
Sadece menteşede sorun var diye tüm kasa kalitesiz mi oluyor? Monster'ın kasası tümden kaliteli değil.

Monster'a katılmıyorum, her bilgisayara özel soğutma kullansaydı tüm Abra kasalar soğutmada sıkıntılı olmazdı.

Bunu üstte belirtim.
Plastik kasalarda aynı malzemeyi kullanıyor firmalar düşün. Paneller bile aynı kasa kalitesi de aynı, nasıl mı?
ASUS MSI Monster vb Samsung panel.
ASUS MSI Monster vb plastik kasa.
ASUS MSI Monster vb aynı fan boyutunda
Daha ne olsun? Aynı işte panel ve kasa donanım farkı sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monster eğer özel soğutma kursaydı laptoplarına bu kadar ısınmazdı. VE Acer kalitesiz falan da değil. Alınabilecek F/P ürünlerden biri ve Abra'lardan daha üstün bir soğutması var. Ayrıca her plastik kasa kötü değildir.

1. arkadaşın onerdiği Acer Nitro 5'den bahsettim başka modeleri de eklemeyin.
2.menteşe nedir bilir misin (batarya panel ekran vidalar filen buna bağlıdır.) Bu kırılırsa çatlarsa bunlarda gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…