Abra A7 vs Acer Nitro 5

Acer için menteşe sorunu olduğunu ilk defa burada gördüm. Neden hiçbir yerde hiçbir platformda yorumlarda vs. dillenmemiş bu kadar bariz bir sorunsa ?

Arkadaşlarınızın kullanımına göre ürün/marka mı genellenir ya ? Kim bilir nasıl kullanıyor ? Tek tük yorumlara ve istisnalara kalırsak MSI, ASUS ya da herhangi bir markanın hiçbir şeyini almamak gerekir. Biraz bütüncül olalım.

@Lıterhf

Karşılaştırın bu iki laptopu farklarını söyleyin.

Donım farklı kasa kalitesi aynı! Monster donanım ile birlikte ürünü almıyor.
Acer için menteşe sorunu olduğunu ilk defa burada gördüm. Neden hiçbir yerde hiçbir platformda yorumlarda vs. dillenmemiş bu kadar bariz bir sorunsa?

Arkadaşlarınızın kullanımına göre ürün/marka mı genellenir ya? Kim bilir nasıl kullanıyor? Tek tük yorumlara ve istisnalara kalırsak MSI, ASUS'ya da herhangi bir markanın hiçbir şeyini almamak gerekir. Biraz bütüncül olalım.

@Lıterhf

Dostum sıfır aldığından beri o ses vardı umursamadı ve bir cok yeri çöp oldu Acer Nitro 5 2021 başında aldı.

Donım farklı kasa kalitesi aynı! Monster donanım ile birlikte ürünü almıyor.

Dostum sıfır aldığından beri o ses vardı umursamadı ve bir cok yeri çöp oldu Acer Nitro 5 2021 başında aldı.
Hangi Nitro 5 modeli diyeceğim de 2021 kasalar donanım farkı dışında aynı. Ben de 1 yıla yakın kullanıyorum çok aç kapa yapmadım ekranı genelde masaüstü gibi kullanıyorum ama sese vs. rastlamadım.

Allah için bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın.

Monster Abra serisi kronik sorunludur:

- Işık süzmesi.
- Isınma.
- Performans düşüklüğü.
(...)

Gibi bir çok sorunla uğraşmak istemiyorsanız Acer Nitro 5 alın. Diğer arkadaşa bakma, ezberci ve bilgisizce konuşuyor. Ha, "Acer Nitro 5 kronik sorunu yok mu?" İllaki var ancak Monster kadar yüksek değil. Mesela, Monster sorunlu çıkma olasılığı 10/8 ise, Acer Nitro 5 10/3'dür (sallama örnekleme) yani her daim Acer Nitro 5 daha iyidir.

Bu arada Acer Nitro 5 serisinin soğutması Monster'a tek atar.

Allah için bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın.

Monster Abra serisi kronik sorunludur:

- Işık süzmesi.
- Isınma.
- Performans düşüklüğü.
(...)

Gibi birçok sorunla uğraşmak istemiyorsanız Acer Nitro 5 alın. Diğer arkadaşa bakma, ezberci ve bilgisizce konuşuyor. Ha, "Acer Nitro 5 kronik sorunu yok mu?" illaki var ancak Monster kadar yüksek değil. Mesela, Monster sorunlu çıkma olasılığı 10/8 ise, Acer Nitro 5 10/3'dür (sallama örnekleme) yani her daim Acer Nitro 5 daha iyidir.

Bu arada Acer Nitro 5 serisinin soğutması Monster'a tek atar.

V22.1 kullandım :) nereye bilmediğiniz için bunlar kronik sorun değl diğer markalar gibi bu markada Samsung panel kullanıyor ve ince çerceve kullanıyor. Performans düşüklüğü imkansız işlemciyi inteldne ekran kartını NVIDIA'dan RAM'i hangi marka ise firimadan alıyor. Isınma sorunu olsa bende de olurdu.
Hangi Nitro 5 modeli diyeceğim de 2021 kasalar donanım farkı dışında aynı. Ben de 1 yıla yakın kullanıyorum çok aç kapa yapmadım ekranı genelde masaüstü gibi kullanıyorum ama sese vs. rastlamadım.

Sende olmadı diye herkeste olmayacak gibi bir kural yok.

V22.1 kullandım :) nereye bilmediğiniz için bunlar kronik sorun değl diğer markalar gibi bu markada Samsung panel kullanıyor ve ince çerceve kullanıyor. Performans düşüklüğü imkansız işlemciyi inteldne ekran kartını NVIDIA'dan RAM'i hangi marka ise firimadan alıyor. Isınma sorunu olsa bende de olurdu.
Hocam, bende kullandım. Eski konularıma gidersen bilgisizliğim tuttu ve aldım. 1-2 hafta sonra ısınma gibi sorunlar yüzünden iade ettim. Ve tek benim başıma değil, çoğu kişinin başına geldi. Tulpar serisine lafım yok :).

Sende olmadı diye herkeste olmayacak gibi bir kural yok.

Isınma sorunu sizin modeliniz de yok. Anlayın şunu. Abra kasaları kötü ve kalitesiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı