Abra A7'nin Brave'de 60 dereceyi görmesi normal mi

nikolasteslas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar gayet net şekilde anlatıyorum laptopu tanıtayım önce.

Monster Abra A7 16 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı, 512 SSD falan filan şimdi ufak tecrübelerimi anlatayım.
CS de ful ayarlarda Max 67-70 CPU sıcaklığına sahipti gayet de düzenli kullanan biriyim. Ders çalışmaya başladım, gün boyu YouTube'da ders videosu izliyorum. Ek olarak seçim günün ertesi günü PC'yi bakımdan aldım termal macun yeni ve Brave de PC'nin sıcaklığı 60 yani soğutucu falan 50'ye indiriyor da soğutucusuz tutuşuyor PC. Uzun zamandır oluyor. Çareyi buraya yazmakta buldum, PC'de sıkıntı yok oyunlarda 65-70 zaten bir tarayıcıda bu kadar olması normal mi?

Arkadaşlar gayet net şekilde anlatıyorum laptopu tanıtayım önce.

Monster Abra A7 16 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı, 512 SSD falan filan şimdi ufak tecrübelerimi anlatayım.
CS de ful ayarlarda Max 67-70 CPU sıcaklığına sahipti gayet de düzenli kullanan biriyim. Ders çalışmaya başladım, gün boyu YouTube'da ders videosu izliyorum. Ek olarak seçim günün ertesi günü PC'yi bakımdan aldım termal macun yeni ve Brave de PC'nin sıcaklığı 60 yani soğutucu falan 50'ye indiriyor da soğutucusuz tutuşuyor PC. Uzun zamandır oluyor. Çareyi buraya yazmakta buldum, PC'de sıkıntı yok oyunlarda 65-70 zaten bir tarayıcıda bu kadar olması normal mi?

Evet normal değerler bende ASUS TUF Gaming A15 fa 507'nu modeli var Turbo Boost kapatmadan tarayıcıya girersem 60-70 derecelerde geziniyor.

Evet normal değerler bende ASUS TUF Gaming A15 fa 507'nu modeli var Turbo Boost kapatmadan tarayıcıya girersem 60-70 derecelerde ge.

İçim rahatladı he sen böyle deyince hani bir de Monster'ın soğutma sistemi damga yemiş acaba ben mi kazıklandım diye terettüt etmekten kafayı yemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı