FPS kilidini kaldırması çok kolay, tek dosya değiştirmesine bakıyor. Ben 120 FPS ile oynayıp bitirmiştim ikinci oynayışımda.Alınır efsane oyundu çok sevmiştim ama 60 FPS ile sınırlı remake ise ne zaman çıkacak bilmiyorum.
Alınır efsane oyundu çok sevmiştim ama 60 FPS ile sınırlı remake ise ne zaman çıkacak bilmiyorum.
250'ye çok uygun diyip 300'e nasıl çok fazla diyebiliyorsunuz. Aradaki 50 TL indirim bu kadar önemli olamazAlınır alınmasına ama 2013 çıkan bir oyun eğer kupon vb yoksa bence 300 lira çok fazla değil mi ben kuponla almıştım çok uyguna 250 liraya mi ne.
250'ye çok uygun deyip 300'e nasıl çok fazla diyebiliyorsunuz. Aradaki 50 TL indirim bu kadar önemli olamaz300TL değer oyun süresine göre, harita gez gez bitmiyor.
3-4 oyunun 250'te geldiğini nereden bileyim hocam ben, sen sence öyle mi yazdın ilk mesajda. Tek Black Flag'e 250 verip çok uygun diyorsun gibi bir yazım vardı.Dostum ben 500 lira üzeri 250 lira indirim yapıyordu yani 3-4 oyuna 250 lira verdim mantığını sen kur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.