AC Black Flag ilerleme kaydedilmedi

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Oyun içindeki hile modu açık kaldığı için ilerleme kaydedilmemiş. Son kaldığım yere nasıl dönebilirim? Oynadığım bölümleri tekrar oynamak istemiyorum.

TR yama problemi maalesef

Sen hayırdır yahu? Ne bu gergin tavırlar? Saçma sapan mesajlar atacaksan hiç atma konuyu kirletme. Ne saygısız insanlarsınız ya.
Mesaj gayet mantıklı. Neden anlayamadığınızı sorgulamanız gerek.

Konu sahibi kaydın gerçekleşmediğini belirtti. Ben de kendisine 5 mesajdır oyunun bunun olacağını önceden belirttiğini ve kaydın kurtarılamayacağını anlatmaya çalışıyorum.
Son mesajımda da Türkçe yama kullanmanın kötü yönlerinden birine tekrar şahit olduğumu ima ettim.

Ortada bir kirlilik varsa o da konu ile alakasız olan sizin mesajınızdır.

TR yama kullanması suç mu? O oyuna TR koymayanlar utansın insanlar emek verip TR yama çıkartıyorlar. Saçma sapan konuşma iyice battın.

İma tarziniz çok yanlış.tarziniz ben bütün dilleri biliyorum veya konusmaniz hep üst perdeden. insanlar yorgun veya dalgin olabilir attığınız resimdeki yazıyi görmemis fark etmemis olabilir..

TR yama kullanması suç mu? O oyuna TR koymayanlar utansın insanlar emek verip TR yama çıkartıyorlar. Saçma sapan konuşma iyice battın.
Suç değil. Ama böyle şeylerle karşılaşmama ihtimali yok desem yeridir. Görevlerde de böyle sığ çeviriler yapıyorlar. Google Translate ile kapışır çevirileri.

Kimin battığı belli. 50 kişi haksızlığı savunmaya devam ediyorsunuz.
Biraz düşünebilse ben ekran görüntüsü attığımda Türkçe yama kullanıyordum adamlar çevirmemiş demeliydi ve konu bitmeliydi.
İstediğiniz kadar uzatmaya devam edin. Firma güzel oyun yapmış. Her şeyini belirtmiş. Kullanım kılavuzuna uymadan ürün kullanıp sonra bozuk diye ağlamak Türklere has bir şey zaten. Böyle devam.

Nerde oyun bozuk veya kötü dedim ? İngilizcen iyi ama Türkçe de problem var sanirim konuda "hile açık kaldığı icin " dedim burda kimse oyunu kotuleyip ağlamıyor. Gelelim resim olayina sen resim attığın için cevabını resim olarak verdim eger siz hile modunda ilerlemeler kayit olmuyor tekrar oynamaniz gerek bölümü deseydiniz konu kapanirdi ama surekli üst perdeden konusup duruyorsunuz . Bu arada konuyu açtığımda "hile açık kaldığı için" yazdığım halde nasil görmüyorsunuz anlamak güç.(bana oyle diyordunuz oyun için) umarim ingilizce hassasiyetiniz Türkçe içinde olur bundan sonra yazılanlarii doğru okur ve üst perdeden konusmazsiniz insanlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…