AC Black Flag vs AC Odyssey mi?

Efe elmas

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 gb 2400 mhz
Ekran kartı
rx 580 8 gb
Anakart
b450m h
İşlemci
ryzen 5 3600x
Ben daha önce hiç AC oyunu oynamadım. Assassin's Creed Odyssey Steam'da 70 TL. Black Flag ise 60 TL. İkisinden birini alacağım. Black Flag'in çok iyi bir oyun olduğunu biliyorum ancak 8 yıllık bir oyuna 60 TL vermek saçma gibi görünüyor. AC Odyssey hem daha yeni hem de hemen hemen aynı fiyat. Bu arada AC Odyssey'in klasik bir AC oyunu olmadığını, bir RPG oyunu olduğunu biliyorum bu sıkıntı yaratmaz benim için. Sizce hangisini almalıyım? 8 yıllık bir oyuna 60 TL vermek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce hiç AC oyunu oynamadım. Assassin's Creed Odyssey Steam'da 70 TL. Black Flag ise 60 TL. İkisinden birini alacağım. Black Flag'in çok iyi bir oyun olduğunu biliyorum ancak 8 yıllık bir oyuna 60 TL vermek saçma gibi görünüyor. AC Odyssey hem daha yeni hem de hemen hemen aynı fiyat. Bu arada AC Odyssey'in klasik bir AC oyunu olmadığını, bir RPG oyunu olduğunu biliyorum bu sıkıntı yaratmaz benim için. Sizce hangisini almalıyım? 8 yıllık bir oyuna 60 TL vermek mantıklı mı?
Hocam Odessey'i Epic Games'ten çok daha ucuza alabilirsiniz kupon ile.

Hocam kuponu RDR 2 de kullanmıştım şu anda kuponum maalesef yok🙁

Kupon sınırsız.
70 TL'nin 20 TL'si ile Epic Games'te kuponla beraber AC oddsey al kalan 50 TL ile de Ubisoft Connect'e 44 TL'ye AC Black Flag delux Edition alırsın 6 TL'de cepte kalır. Ayrıca AC Black Flag'in normal sürümü 30 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı