Arkadaşlar merhaba. Aerocool Cylon Mini kasamı modlamayı düşünüyorum. Şunları yapacağım, sizin de bana yapmamı tavsiye ettiğiniz bir modifikasyon var mı?
Folyo kaplama
Pleksiye Colormatic film
PSU Bölmesi
Kablo bölümlerine U çıta
Velcro ile kablo yönetimi
Adreslenebilir RGB fanlar ve şerit (ön paneli de kontrolcüye bağlayacağım)
Dahili fan kontrolcü
Güç kaynağına makaron sleeve
Güç kaynağına ve SSD'ye özel etiket
Ekran kartına ve CPU soğutucusuna backplate
Kasa üstü tablet (Bunu ikinci el One M9-iPhone 6-Galaxy S6-Z5 Compact gibi ikinci el ucuz bir telefon alarak yapacağım, AMD Link ve Afterburner ile Wifi üzerinden anlık OC için kullanacağım.)
İçi beyaz, dışı siyah kadife çok iyi durabilir. Perçinleri söküp boyayı boya sökücüyle söküp astar atıp sprey boyayla ya da oto boyasıyla boyadıktan sonra mat vernik atarım. Oto boyasında seçeneğim daha çok olur, biraz paraya kıyıp sedefli beyaz bile çektirebilirim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, bunu hiç düşünmemiştim içini de boyamaya karar verdim.
Daha önce bir konuda yazmıştım, röntgen filmini çamaşır suyuna koyun, tatlı bir lacivert oluyor. Hem çok şık hem hava akış kanalı olur. Bir de bulursanız eski CCFL çubuk. Yalnız aynı anda kırmızı ve mavi takınca pavyon gibi oluyor. Rahmetli Enermax Chakra'mda yapmıştım.
Bir ara Sunbeam Rhebous Extreme fan kontrolcü vardı, ışıl ışıl. Şimdi fan kontrolcüye gerek kalmadı.
Dostum bunun yerine yeni kasa almak daha mantıklı. Sadece S6 veya iPhone 6 fiyatına Lian-Li PC-O11 Dynamic kasası fiyatına. Ayrıca Lian-Li PC-O11 tam bir şaheser.
Dostum bunun yerine yeni kasa almak daha mantıklı. Sadece S6 veya iPhone 6 fiyatına Lian-Li PC-O11 Dynamic kasası fiyatına. Ayrıca Lian-Li PC-O11 tam bir şaheser.
İkinci el Zenfone 2 almaya karar verdim o iş için. 300TL'ye dual system yapmış olurum. Bu arada malzemeleri toplamaya başladım. Sese duyarı iki adet neon ve 80mm tepe fan edindim.