AC Cylon Mini modifiye projesi

Türkiye'de satılsa gerçekten muazzam olurdu. İlk sipariş edenlerden olurdum. Kasanın görünüşü harika. İçi ise öyle ferah ki.
Olamazdınız, ilki ben olurdum. :D Lian-Li'nin tüm ürünleri muhteşem. Eski topraklar iyi bilir bu markayı.

O güzel insanlar o alimünyum kasaları alıp gittiler,
Kasanın çeliğine, PSU'nun verimsizine kaldık...

Lian-Li başkaydı. Şu röntgen filmi işine de bakın, o ışıkla çok tatlı oluyor.
Dediğinize baktım, çok iyiymiş, onu yapmayacağım ama dediğinizden yola çıkarak UV kablo kelepçeleri buldum, onlardan kullanacağım.
Güncelleme: PSU ve SSD etiketi olarak bu tarz düşünüyorum. Tabii üstüne kendi cihazlarımın marka-modelini yazacağım.
a49d425c_HX750New_Red.jpeg.jpg
su650ssd.jpg

Güncelleme: Modifiye malzemelerini siparişi geçildi ve boyası kalkan vida etraflarına rötuş yapıldı.
Arkadaşlar modifiyeye başladım. PSU bölmesini bitirdim, rengi sürpriz olsun ;) @BıraktıGitti @zettacyx rev2.0 @MUZAFFERENES @M.CLK @Alex de Souza
20191106_230713.jpg

Arkadaşlar modifiye projesi ne yazık ki iptal oldu çünkü kasayı iyi bir fiyata sattım zira yeni alacağım ekran kartı bu kasaya sığmıyordu (Asus RX480 ROG Strix 8GB).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı