LuPPiTeR Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 164 24 Ocak 2021 #51 chaoo dedi: Şaka yapmıyorum cidden 28 kiloyum. Hocam 28 kiloyum şaka yapmıyorum yesemde bir türlü kilo alamadım. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en zayıf insanı bile 26 kilo kardeşim. Eğer gerçekten öyleysen rekorlar kitabına adın yazılır.
chaoo dedi: Şaka yapmıyorum cidden 28 kiloyum. Hocam 28 kiloyum şaka yapmıyorum yesemde bir türlü kilo alamadım. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en zayıf insanı bile 26 kilo kardeşim. Eğer gerçekten öyleysen rekorlar kitabına adın yazılır.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Ocak 2021 #52 Shuichi Tatsuo dedi: Verilir arkadaşım ramazan ayında sahurda 2 tane salatalık vs yiyerek 1 ayda 92'den 65'e düşüş yaşadı ancak ne iftarda ne de sahurda doğru dürüst yiyordu. Bol su iç, su açlık hissini bastırır bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen arkadaş yaşıyor mu?
Shuichi Tatsuo dedi: Verilir arkadaşım ramazan ayında sahurda 2 tane salatalık vs yiyerek 1 ayda 92'den 65'e düşüş yaşadı ancak ne iftarda ne de sahurda doğru dürüst yiyordu. Bol su iç, su açlık hissini bastırır bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen arkadaş yaşıyor mu?
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 24 Ocak 2021 #53 LuPPiTeR dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Bilimsel olarak yaklaştığımız zaman gerçekten verebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Zayıflarsın, ama sağlık olmaz.
LuPPiTeR dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Bilimsel olarak yaklaştığımız zaman gerçekten verebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Zayıflarsın, ama sağlık olmaz.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Ocak 2021 #54 chaoo dedi: Şaka yapmıyorum cidden 28 kiloyum. Hocam 28 kiloyum şaka yapmıyorum yesemde bir türlü kilo alamadım. Genişletmek için tıkla... 15 yaşında 28 kilo mu? Bu normal değil ağır sallıyorsun bence. Doğruysa bir doktora görünmen lazım 28 kilo nedir?
chaoo dedi: Şaka yapmıyorum cidden 28 kiloyum. Hocam 28 kiloyum şaka yapmıyorum yesemde bir türlü kilo alamadım. Genişletmek için tıkla... 15 yaşında 28 kilo mu? Bu normal değil ağır sallıyorsun bence. Doğruysa bir doktora görünmen lazım 28 kilo nedir?
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 24 Ocak 2021 #55 Blondie dedi: 15 yaşında 28 kilo mu? Bu normal değil ağır sallıyorsun bence. Doğruysa bir doktora görünmen lazım 28 kilo nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sallamıyorum zaten doktora gittim. İlaç verdiler ama hala çok gözle görülür bir etkisi olmadı.
Blondie dedi: 15 yaşında 28 kilo mu? Bu normal değil ağır sallıyorsun bence. Doğruysa bir doktora görünmen lazım 28 kilo nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sallamıyorum zaten doktora gittim. İlaç verdiler ama hala çok gözle görülür bir etkisi olmadı.