AC Mirage 12 dolara alınır mı?

KesiciYt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Steam'de AC Mirage yüzde 70 indirimle 40 dolardan 12 dolar olmuş. Hiç AC serisi oynamadım, bilmiyorum. Parasının hakkını verir mi? Oyunun teması ilgimi çekti, şans verilir mi bu oyuna?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine Game Pass alın başka oyunlar da oynarsınız. Daha ucuza geliyor. Hem Mirage'da var denemiş olursunuz belki beğenmezsiniz oyunu. Hem daha az vermiş olursunuz hem de başka oyunları deneme şansınız olur. 1 ay sonra da iptal edersiniz isterseniz.

Onun yerine Game Pass alın başka oyunlar da oynarsınız. Daha ucuza geliyor. Hem Mirage'da var denemiş olursunuz belki beğenmezsiniz oyunu. Hem daha az vermiş olursunuz hem de başka oyunları deneme şansınız olur. 1 ay sonra da iptal edersiniz isterseniz.
Hocam teşekkürler. Yaz bittiğinden gamepass e çok şans veremem büyük ihtimalle.

Hocam şans verilmez. AC Origins alabilirsiniz, teması benziyor. Game Pass daha iyi bir tercih ayrıca.

Hocam teması hoşuma gitti de merak ettim ama Enis Kirazoğlu çok önermiyor bu oyunu

Hocam teşekkürler. Yaz bittiğinden gamepass e çok şans veremem büyük ihtimalle.

Hocam teması hoşuma gitti de merak ettim ama Enis Kirazoğlu çok önermiyor bu oyunu
Sadece Mirage almaktan daha mantıklı ama sen bilirsin. Şöyle ki hem daha ucuza almış oluyorsun hem de Mirage zaten içerisinde mevcut gir oyna belki bir ayda bitireceksin. Her türlü daha karlı oluyor senin için. Diğer türlüsü senin bileceğin iş ben Mirage alıp 100 saat oynayacağım diyorsan direkt oyunu al.

Dandik oyun hocam.
Peki hocam.

Sadece Mirage almaktan daha mantıklı ama sen bilirsin. Şöyle ki hem daha ucuza almış oluyorsun hem de Mirage zaten içerisinde mevcut gir oyna belki bir ayda bitireceksin. Her türlü daha karlı oluyor senin için. Diğer türlüsü senin bileceğin iş ben Mirage alıp 100 saat oynayacağım diyorsan direkt oyunu al.
Hocam orası öyle zaten. Yani ben de demek istiyorum yaz bittiğinden derslere bakacağımdan tam gamepass parasını çıkartmamam hocam. Teşekkürler tavsiyeniz için

Dandik oyun hocam.
Peki başka ac oyunu önerir misiniz?

Neredeyse tüm AC oyunlarını oynadım. AC II, Brotherhood, III, IV, Unity, Origins, en sevdiklerim. II özellikle süper, en iyi AC oyunu kesinlikle.
Hocam Origins de düşünüyorum steam'de yüzde 90 en düşük indirim olmuş 4 küsür dolar yani düz hesaplarsak 200 lira civarı onu alayım mı sizce?
(Bu arada tam hayranıymışsınız ac serisinin.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı