AC Mirage 12 dolara alınır mı?

Hocam Origins de düşünüyorum Steam'de yüzde 90 en düşük indirim olmuş 4 küsur dolar yani düz hesaplarsak 200 lira civarı onu alayım mı sizce?
(Bu arada tam hayranıymışsınız AC serisinin.)

Origins yapısı itibari ile tekrarlı geçen bir oyun. Ama grind seviyorsanız alabilirsiniz. Öyle aman aman bir hikayesi yok. Ben çöl, piramit temasını çok severim o yüzden bana keyif veriyor. Sizin içinde öyleyse güzel oyun bence. ( Ekonomik olarak game Pass daha iyi ).

İlk severek oynadığım oyunlardan biri AC III ve II benim. O sebeptendir ki biraz hayranım seriye. Tuşlu telefonda olan oyununu dahi oynadım :D.

Origins yapısı itibari ile tekrarlı geçen bir oyun. Ama grind seviyorsanız alabilirsiniz. Öyle aman aman bir hikayesi yok. Ben çöl, piramit temasını çok severim o yüzden bana keyif veriyor. Sizin içinde öyleyse güzel oyun bence. ( Ekonomik olarak game Pass daha iyi ).

İlk severek oynadığım oyunlardan biri AC III ve II benim. O sebeptendir ki biraz hayranım seriye. Tuşlu telefonda olan oyununu dahi oynadım :D
😃. Yani hocam grind aşırı sevmem ama bazen yapmak isterim. Siz ne düşünüyorsunuz alayım mı yoksa başka oyun mu tavsiye edersiniz

😃. Yani hocam grind aşırı sevmem ama bazen yapmak isterim. Siz ne düşünüyorsunuz alayım mı yoksa başka oyun mu tavsiye edersiniz
Hocam AC oynamak istiyorsanız II , biraz açık dünya korsancılık falan diyosanız IV çok iyidir. Bence IV alabilirsiniz , pişman etmez.

Bu oyun, sahip olup tekrar tekrar dönüp oynayacağınız bir oyun değil. Bir sefer tecrübe eder bir daha dönüp yüzüne bakmazsınız. Arkadaşların önerisini dikkate alın, Gamepass alıp oynayın, bırakın. Hem başka oyunlar da oynarsınız en mantıklı olan budur.

Bu oyun, sahip olup tekrar tekrar dönüp oynayacağınız bir oyun değil. Bir sefer tecrübe eder bir daha dönüp yüzüne bakmazsınız. Arkadaşların önerisini dikkate alın, Gamepass alıp oynayın, bırakın. Hem başka oyunlar da oynarsınız en mantıklı olan budur.
Tamamdır hocam teşekkürler

Hocam optimizasyon olarak bir sıkıntı çekmedim ben. GTX 960 ile oynamıştım.
Peki hocam sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı