Epic Games'ten alacağım. Sizce alınır mı? Alınmazsa yerine ne almalıyım? AC oyunu veya başka büyük oyun önerirseniz sevinirim. Sadece odssyes ve Origins var.
Dediğininiz oyunlardan RDR2, Cyberpunk 2077 ve Uncharted var zaten. TLOU sarar mı bilmiyorum uzun süre vakit geçirebileceğim bir oyun arıyorum. Bir de Syndicate bedava olmuştu maalesef alamadım.Alınmaz bence. Yani az biraz AC seven biri olarak katlanamadım ben oyuna. Zaten kısa bir oyun 1 aylık Ubisoft+ ile de oynanabilir. İlla AC oyunu istiyorsanız Syndicate oynamadıysanız tavsiye edebilirim. Odyssey oynadıysanız Valhalla da sıkabilir. Onun dışında Mirage bir hayli pahalı onun yerine alabileceğiniz seçenek çok. RDR2, GoW, TLOU, Cyberpunk2077, Uncharted, Hogwarts Legacy, Spiderman. Bunlardan biri düşünülebilir.
Alınmaz bence. Yani az biraz AC seven biri olarak katlanamadım ben oyuna. Zaten kısa bir oyun 1 aylık Ubisoft+ ile de oynanabilir. İlla AC oyunu istiyorsanız Syndicate oynamadıysanız tavsiye edebilirim. Odyssey oynadıysanız Valhalla da sıkabilir. Onun dışında Mirage bir hayli pahalı onun yerine alabileceğiniz seçenek çok. RDR2, GoW, TLOU, Cyberpunk 2077, Uncharted, Hogwarts Legacy, Spider-Man. Bunlardan biri düşünülebilir.
Valla ben 3080 ile oynadım o yüzden optimizasyonla alakalı net bir şey söylemem doğru olmayabilir. Ben bir problem yaşamadım rahatça oynadım. Başka kartlarda durum nasıl bilmiyorum. Tahminim ilk çıkışına göre toparladı biraz ama hala sorun yaşayanlar da var.Hocam TLOU optimizasyonu düzeldi mi?
Evet TLOU pek uzun bir oyun değil maalesef, 15-20 saate bitiyor.Dediğininiz oyunlardan RDR2, Cyberpunk 2077 ve Uncharted var zaten. TLOU sarar mı bilmiyorum uzun süre vakit geçirebileceğim bir oyun arıyorum. Bir de Syndicate bedava olmuştu maalesef alamadım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.