AC Mirage GTX 1050 Ti performansı nasıl olur?

taesma

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Pavilion Power 15-cb0xx, i7-7700HQ, GTX 1050 Ti
Meslek
Grafiker
Assassin's Creed serisinin hepsini aldım ve bayağı da araştırma yaptım. Assassin's Creed Mirage GTX 1060 Ti istiyor.
Benim normalde 2 sorum olacak.
Ekran kartım 1050 Ti, işlemcim Intel Core i7 7700HQ.
Ben bunu oyunu alırsam oynayabilir miyim?
İşlemcim de yeterli olur mu?
Araştırdığım çoğu şeyde çalışır düşük FPS'de oynanır diyorlar ama bir de benim korkum işlemcimden kaynaklı.
RAM konusunda bir sıkıntım yok çünkü 16 GB RAM'e sahibim.

Assassin's Creed serisinin hepsini aldım ve bayağı da araştırma yaptım. Assassin's Creed Mirage GTX 1060 Ti istiyor.
Benim normalde 2 sorum olacak.
Ekran kartım 1050 Ti, işlemcim Intel Core i7 7700HQ.
Ben bunu oyunu alırsam oynayabilir miyim?
İşlemcim de yeterli olur mu?
Araştırdığım çoğu şeyde çalışır düşük FPS'de oynanır diyorlar ama bir de benim korkum işlemcimden kaynaklı.
RAM konusunda bir sıkıntım yok çünkü 16 GB RAM'e sahibim.

Galiba sen Lenovo Legion Y520 kullaniyorsun

Youtube üzerinden ekran kartını ve oyun ismini aratarak (Örneğin: "GTX1050 Ti Performance on AC Mirage") bu konuyla ilgili video üreten kanalları bir incelemende fayda var, bu sayede hiç değilse küçük çaplı bir öngörü elde edebilirsin ancak oradaki içeriklerden rehavete kapılmamak gerekir, en doğru sonuç bizzat deneme | yanılma yaparak elde edilir.

Youtube üzerinden ekran kartını ve oyun ismini aratarak bu konuyla ilgili video üreten kanalları bir incelemende fayda var ancak oradaki içeriklerden rehavete kapılmamak gerekir, en doğru sonuç bizzat deneme | yanılma yaparak elde edilir.
Onlara bakarsam eğer Cyberpunk 2077'yi de oynayabiliyorum bu ekran kartıyla 😃
Bende bu yüzden soru sormak istedim. YouTube videolarına baktığımda işlmecileri iyi çıkıyor ona göre 1050 Ti videoları çekiyorlar ve ona göre söylüyolar. Benim bir diğer korkum dediğim gibi işlemcim.

Bende bu yüzden soru sormak istedim. YouTube videolarına baktığımda işlmecileri iyi çıkıyor ona göre 1050 Ti videoları çekiyorlar ve ona göre söylüyorlar. Benim bir diğer korkum dediğim gibi işlemcim.

Kormana gerek yok ki i7-7700HQ canavar

Bende bu yüzden soru sormak istedim. YouTube videolarına baktığımda işlmecileri iyi çıkıyor ona göre 1050 Ti videoları çekiyorlar ve ona göre söylüyolar. Benim bir diğer korkum dediğim gibi işlemcim.
Senin için faydalı bir bilgi olacaksa eğer AC Valhalla'yı Ryzen 7 3750H, 16 GB 2400Mhz RAM ve GTX1050 3GB aracılığıyla 900P/50-60 FPS bitirmişliğim var.

Şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı