AC Odyssey açılmamaya başladı

İşletim sistemi
Windows 10

furkancetinkol

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Her zaman açılan AC Odyssey oyunum bir anda açılmamaya başladı fotoğraftaki gibi kalıyor daha ileriye gitmiyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 619FD5E0-68D8-4394-94B8-A10C904BCFB8.jpeg
    619FD5E0-68D8-4394-94B8-A10C904BCFB8.jpeg
    1,7 MB · Görüntüleme: 82
Uplay veya hangi launcher üzerinden indirdiyseniz kurulumu doğrulayın. Dosyalarda eksikler veya bozulmalar varsa düzeltilir.

8 GB RAM'im var şu an, ayrıca 4 GB RAM ile de oyun oynanıyordu?
Oyunun açılmasıyla RAM miktarının alakasını açıklar mısın biraz?

Fotoğraf yanlış gelmiş.

Oynamanız pek mümkün değil yazdım fark ettiysen. Ayrıca oynanması mümkün değil 8 GB RAM bile yetersiz geliyor o oyuna.

Oynamanız pek mümkün değil yazdım fark ettiysen. Ayrıca oynanması mümkün değil 8 GB RAM bile yetersiz geliyor o oyuna.

1080p ultra kalitede bile sistem 8 GB RAM'in tamamını doldurmuyor, 16 GB RAM'li sistemimde sadece Odyssey açıkken maksimum 7-7.5 GB RAM aralık seviyesinde bir kullanım gözlemlediğimi söyleyebilirim. Ama tabii daha üst çözünürlüklerde veya arka planda açık bırakılan program/script/eklenti vb gibi unsurlarla bu değer daha da artacaktır elbette.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı