AC Odyssey + DLC Türkçe yama

Ekran görüntüsü 2024-12-03 182358.png

Windows Defender da sorunlu olarak gösteriyor.

Lisanssız yazılımlar veya yamalar genellikle kodları değiştirilmiş dosyalar içerir. Bazı antivirüs programları bu tür değişiklikleri tehdit olarak algılayabilir, Bunun yanında VirusTotal'deki bazı küçük veya az bilinen antivirüs programları, heuristic (örüntü tanıma) motorlarıyla aşırı hassas tarama yapar ve bu da yanlış pozitif sonuçlara yol açıyor. Windows Defender, özellikle lisanssız veya cracklenmiş yazılımları tanımaya karşı hassastır. Türkçe yamayı içeren dosyanın lisanssız bir dosya içermesi nedeniyle tehdit olarak algılanmış.

Yamayı 4 gündür kullanıyorum. Bir terslik yok. Sorunsuz çalışıyor DLC'ler de efsane gerçekten hakkını vermişler çevirinin.

Ek:
Virüs Gösteren Güvenilirlik Puanları düşük 2 şirket

Son düzenleme:
Lisanssız yazılımlar veya yamalar genellikle kodları değiştirilmiş dosyalar içerir. Bazı antivirüs programları bu tür değişiklikleri tehdit olarak algılayabilir, bunun yanında VirusTotal'deki bazı küçük veya az bilinen antivirüs programları, heuristic (örüntü tanıma) motorlarıyla aşırı hassas tarama yapar ve bu da yanlış pozitif sonuçlara yol açıyor. Windows Defender, özellikle lisanssız veya cracklenmiş yazılımları tanımaya karşı hassastır. Türkçe yamayı içeren dosyanın lisanssız bir dosya içermesi nedeniyle tehdit olarak algılanmış.

Yamayı 4 gündür kullanıyorum. Bir terslik yok. Sorunsuz çalışıyor DLC'ler de efsane gerçekten hakkını vermişler çevirinin.

Ek:
Virüs gösteren güvenilirlik puanları düşük 2 şirket.

Hocam bende senin gibi PC'yi yeni aldım içim huzursuz oluyor bir de Windows o uyarıyı verince daha kötü oldu.

Teşekkürler indirdim çalıştı virüs olarak da herhangi bir tehdit bulunmadı detaylı tarama yaptım sonuçlar gelince yazarım ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

2 tane virüs algıladı Malwarebytes sildi yama gene çalışıyor sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı