AC: Odyssey Helix kredisi almak

Muzaffer Saçal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma Xbox Game Pass ile AC Odyssey yükledim. Helix kredisi almak istiyorum Ubisoft mağazasında çok pahalı ama Xbox mağazasın da daha uygun oradan alsam oyun içinde kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bilgisayarıma Xbox Game Pass ile AC Odyssey yükledim. Helix kredisi almak istiyorum Ubisoft mağazasında çok pahalı ama Xbox mağazasın da daha uygun oradan alsam oyun içinde kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?
Her ne kadar korsanımsı bir yöntem olsa da (!) ben bu problemi cheat engine kullanarak çözdüm. İnternette Assassin's Creed Odyssey için özel olarak üretilmiş Inventroy Editor'ler mevcut. O editör tablolarını indirip cheat engine üzerinden kendi profilinize istediğiniz ekipmanı ekleyebiliyorsunuz. Oyunu silseniz de envanterinizde kalıyor bu ekipmanlar.

Her ne kadar korsanımsı bir yöntem olsa da (!) ben bu problemi cheat engine kullanarak çözdüm. İnternette Assassin's Creed Odyssey için özel olarak üretilmiş Inventroy Editor'ler mevcut. O editör tablolarını indirip cheat engine üzerinden kendi profilinize istediğiniz ekipmanı ekleyebiliyorsunuz. Oyunu silseniz de envanterinizde kalıyor bu ekipmanlar.
Amacınız oyun içi envanterinize eşya almak ise bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Ustteki arkadaslarin dedigini yapin, Ubisoft gibi bir sirkete paranizi kaptirmayin. Zaten oyununu korsan oynamiyorsunuz.

Paragoz Ubisoft.

Artı -3 Eksi
Her ne kadar korsanımsı bir yöntem olsa da (!) ben bu problemi Cheat Engine kullanarak çözdüm. İnternette Assassin's Creed Odyssey için özel olarak üretilmiş ınventroy Editor'ler mevcut. O editör tablolarını indirip Cheat Engine üzerinden kendi profilinize istediğiniz ekipmanı ekleyebiliyorsunuz. Oyunu silseniz de envanterinizde kalıyor bu ekipmanlar.

Amacınız oyun içi envanterinize eşya almak ise bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim bunu yazdım bir köşeye. Ama ben yüzde 50 daha çok para toplama vs gibi zaman kazandıran itemleri almak istiyorum o konu da da işe yarar mı?

Ubisoft para verilmez paragöz firma oyunun yerine internette başka yollar ile alanlar var.

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim bunu yazdım bir köşeye. Ama ben yüzde 50 daha çok para toplama vs gibi zaman kazandıran itemleri almak istiyorum o konu da da işe yarar mı?
Sana şöyle söyleyeyim. Oyun içerisinde cheat engine kullanarak Orikalkum Cevherleri haricindeki her sayılı ögeye hile yapabilirsin. Bunun için gerçekten mağazadan zaman kazandırma ürünlerini almana gerek yok. Çok basit zaten kullanımı. Halihazırdaki değeri gir. Daha sonra istediğin para değeri ile değiştir.
Ubisoft'un en saçma bulduğum olayı da budur zaten. Madem oyun içerisinde bulunacak ve keşfedilecek kısımlar var. Bunların daha hızlı hale gelmesini neden sağlamak istiyorsun ki? Amaç her noktadan para kazanmak olunca böyle saçmalıyorlar işte. Sırf buna inat cheat engine kullanın derim. Zaten aldığınız oyuna dünya kadar para ödüyorsunuz. Online falan da değil. Hilenizi yapın geçin bence. Hangi oyun olursa olsun. Bu düpedüz sömürü çünkü.

Ben şu anda oyunun ana senaryosunu bitirdim. DLC paketlerine başlayacağım ama seviyem hala 74. Daha 99'a kadar yolu var ve oyunu 99 seviyede bitirmem için gereksiz gereksiz 50 tane alakasız yan görev yapmamı istiyor oyun benden. DLC'leri de oynadıktan sonra hala 99 seviyeye ulaşmazsam tabii ki de hile yapacağım.

Sana şöyle söyleyeyim. Oyun içerisinde Cheat Engine kullanarak orikalkum cevherleri haricindeki her sayılı ögeye hile yapabilirsin. Bunun için gerçekten mağazadan zaman kazandırma ürünlerini almana gerek yok. Çok basit zaten kullanımı. Halihazırdaki değeri gir. Daha sonra istediğin para değeri ile değiştir.
Ubisoft'un en saçma bulduğum olayı da budur zaten. Madem oyun içerisinde bulunacak ve keşfedilecek kısımlar var. Bunların daha hızlı hale gelmesini neden sağlamak istiyorsun ki? Amaç her noktadan para kazanmak olunca böyle saçmalıyorlar işte. Sırf buna inat Cheat Engine kullanın derim. Zaten aldığınız oyuna dünya kadar para ödüyorsunuz. Online falan da değil. Hilenizi yapın geçin bence. Hangi oyun olursa olsun. Bu düpedüz sömürü çünkü.

Ben şu anda oyunun ana senaryosunu bitirdim. DLC paketlerine başlayacağım ama seviyem hala 74. daha 99'a kadar yolu var ve oyunu 99 seviyede bitirmem için gereksiz gereksiz 50 tane alakasız yan görev yapmamı istiyor oyun benden. DLC'leri de oynadıktan sonra hala 99 seviyeye ulaşmazsam tabii ki de hile yapacağım.

Hocam selamlar konuyu hortlatacağım fakat aynı durumu yaşıyorum. Fakat ben Origins oynuyorum Cheat Engine ile hile yapsam bilgisayarın başına bir şey gelme ihtimali var mıdır? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Hocam selamlar konuyu hortlatacağım fakat aynı durumu yaşıyorum. Fakat ben Origins oynuyorum Cheat Engine ile hile yapsam bilgisayarın başına bir şey gelme ihtimali var mıdır? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Hayır olmaz zaten hikayesi olur. Diğer oyuncuları etkilemiyor ama Cheat Engine kurarken başka şeylerde çıkıyor onları yükleme hızlı hızlı sonraki sonraki diye geçeceğim diye arama motoru, güvenlik yazılımı vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı