AC Odyssey level nasıl atlanır?

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar AC Odyssey oynuyorum fakat ben 12 level iken karşımdakiler 15-17 lvl yılan satan adamı öldürme görevine geldim fakat adam hasar yemiyor. Level atlama hilesi gibi bir şey var mı ne yapabilirim? Oyun boyunca Full yan görev yapmak istemiyorum bayıyor.

Dostlar AC Odyssey oynuyorum fakat ben 12 level iken karşımdakiler 15-17 lvl yılan satan adamı öldürme görevine geldim fakat adam hasar yemiyor. Level atlama hilesi gibi bir şey var mı ne yapabilirim? Oyun boyunca Full yan görev yapmak istemiyorum bayıyor.

Assassin's Creed oyunlarını oynuyorsan yan görevlere mahkumsun.

Cheat Engine kullanmanı öneririm oyundaki yan görevlerden sıkıldıysan.
Umarım uyarı almam.

Öncelikle yan görev oynamadan oyunu bitirmeniz pek mümkün değil ki ana hikayeyle alakalı yan görevler de mevcut zaten. O yüzden yan görev mecbur yapmanız gerekiyor malum bu bir hikaye temalı rol yapma oyunu olduğu için olay örgüsü kapsamında seviye alıyorsunuz. Zaten oyunun yapay zekası gereği 2 seviyeden fazla fark aranızda olmuyor ki seviye atlasanız dahi oyun devam ettikçe onlar da sizle seviye atlıyor yani aynı yere dönersiniz. En iyisi yan görevlerle eşya bulup, geliştirmek olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı