AC Odyssey New GAME+ oynama

Mertt35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben birkaç gün önce Steam'den Assassin's Creed Odyssey oyununun ana hikayesini bitirdim. Manuel kayıtlarım var ben bu oyunu diğer karakterle en baştan tekrar oynamak istiyorum. Ana hikaye bittikten sonra New GAME+ butonu çıktı. Biraz araştırdım fakat oyundaki gelişimlerin korunduğunu, gemi teğmenlerinin kaybedildiğini ve oyunun sıfır başlamaya göre zorlaştığını okudum. Sormak istediğim şey şu: Diğer karakteri, yani ana hikayeyi bitirdiğim karakteri silmeden sıfırdan diğer karakterle oynayabilir miyim? Yani diğer karakteri New GAME+ dışında oluşturup kayıt yükleme aracılığıyla iki karaktere de erişim sağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
New Game+'a başlarken Alexios ve Kassandra arasında tekrardan seçim yapabiliyorsunuz, isterseniz karakteri değiştirebilirsiniz. Diğer karakterle oynamak için mevcut ilerlemenizi çöp etmenize gerek yok, NG+ oynayın gitsin.
Oyun da o kadar da zorlaşmıyor zaten, iyi kötü bi' build tutturduysanız - karakter dizdiyseniz şu ankinden daha fazla zorlanmazsınız.

"New Game+'a başlarken eski kaydım durabilir mi?" diye soruyorsanız, NG+'a başlayacağınız kayıttan ayrı bi' manuel kayıt tuttuğunuz sürece mümkün.
"Yeni Oyun kaydım ve o kayıttaki karakterim dururken, farklı karakterle NG+ olmayan bi' yeni oyuna başlayabilir miyim?" diye kastettiyseniz, yine kayıtları birbirinden ayrı tuttuğunuz sürece mümkün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı