Sormak istediğini tam anlayamadım ama istediğiniz gibi yolunuzu çizebilirsiniz. Eşya yakma olayı o bölgede onların askeri güçlerini düşürmektir. Mühimmat yakmak onları o bölgede zayıflatır. Akabinde komple o bölgenin tüm güçleri tükendiğinde bir savaş başlar. Bu savaşta yer alıp kazanırsanız da ganimet alırsınız ki bunlar güzel ganimetlerdir. Anlayacağınız içten fetih yapıyorsunuz.
Ya şimdi tamamen sizin tercihiniz. Onların yanında olursanız karşıt rakiplerin yerlerini ele geçirmeniz lazım. Hangi tarafsanız karşının bölgelerini yok edin. Oyunda her şeye rağmen siz bağımsızsınız.Anladım hocam sorum buydu zaten onlara yakın gib konuştum en başta sonra eşyaları yalmamı söyleyince garibime gitti anladım şimdi ama bana bunu söyleyen kendi muhafızlarındandı.
Ya şimdi tamamen sizin tercihiniz. Onların yanında olursanız karşıt rakiplerin yerlerini ele geçirmeniz lazım. Hangi tarafsanız karşının bölgelerini yok edin. Oyunda her şeye rağmen siz bağımsızsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.