BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 31 Ağustos 2022 #21 NNUE dedi: Odyssey>Valhalla>Origins Genişletmek için tıkla... Aşırı doğru bir yorum. İmza kaşe mühür atılır.
NNUE dedi: Odyssey>Valhalla>Origins Genişletmek için tıkla... Aşırı doğru bir yorum. İmza kaşe mühür atılır.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #22 Miralay000 dedi: Odyssey az oynadım Valhalla'yı oynuyorum. Mitolojileri sevdiğim için ben Valhalla derim. Bana göre atmosfer, mekan ve ruh olarak baya eğlenceli geldi. Genişletmek için tıkla... Odyssey de mit birisi yunan birisi norveç miti
Miralay000 dedi: Odyssey az oynadım Valhalla'yı oynuyorum. Mitolojileri sevdiğim için ben Valhalla derim. Bana göre atmosfer, mekan ve ruh olarak baya eğlenceli geldi. Genişletmek için tıkla... Odyssey de mit birisi yunan birisi norveç miti
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 2 Eylül 2022 #23 Ben nedense iki oyunuda daha bitiremedim odyses niyeyse sıktı valhallada vakit kalmadı oynayamadım ama bana bir tık daha iyi geldi nedense Valhalla.
Ben nedense iki oyunuda daha bitiremedim odyses niyeyse sıktı valhallada vakit kalmadı oynayamadım ama bana bir tık daha iyi geldi nedense Valhalla.