AC:Odyssey vs Control

Makaleler
1
Arkadaşlar süresi geçmeden Epic Games'in hediyesi olan kuponu kullanmak istiyorum ancak hangi oyunu alacağım konusunda karar veremedim. AC serisini epey severim ancak Remedy oyunlarını da Max Payne'den ötürü çok severim. Sizce hangi oyunu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem Odyssey olurdu, çünkü Control hikaye olarak 14-15 saat sürüyor.
Odyssey ise rahat 40-50 saat ana görev süresi var.

Her ikisi de var bende. Tavsiyem kesinlikle Odyssey. Oyun süresi Control'e göre çok fazla ve bu defa güzel bir oyun ortaya çıkarmış Ubisoft.

Benim düşüncem Odyssey olurdu, çünkü Control hikaye olarak 14-15 saat sürüyor.
Odyssey ise rahat 40-50 saat ana görev süresi var.

Teşekkür ederim ikinize de. Tercihimi Odyssey'den yana kullandım. Konuyla alakasız şekilde Hellblade oyunu sizce 16 liraya değecek bir oyun mu?

Hellblade çok etkileyici bir oyun. Ama tavsiyem Xbox Game Pass kullanmanız 1 ay. Orada hem o oyun hem de Forza Horizon 4 gibi AAA oyunları çok ucuza oynayabilirsiniz.

Ben ikisini de bitirdim. Odyssey muhteşem bir oyun. Yaklaşık oyunda 100 saatim var. Control ise 10 12 saatlik bir oyun. Oyunu bitirdim ama hikayede bana ne anlattılar onu hala anlayabilmiş değilim 😂 Tercihim Odyssey. Kassandra ile oynamanı tavsiye ederim. Türkçe yaması da bulunmakta.

Ben ikisini de bitirdim. Odyssey muhteşem bir oyun. Yaklaşık oyunda 100 saatim var. Control ise 10 12 saatlik bir oyun. Oyunu bitirdim ama hikayede bana ne anlattılar onu hala anlayabilmiş değilim 😂 Tercihim Odyssey. Kassandra ile oynamanı tavsiye ederim. Türkçe yaması da bulunmakta.
Türkçe yama için link alabilir miyim?

Türkçe yama için link alabilir miyim?
Link yasak ama isim vereyim.
GOOGLE a Assasin's Creed Odyssey Türkçe yama oyunindirvip yaz en üstte çıkar. Yanlış hatırlamıyorsam 2 Gb civarı bir yamasi vardı oyunda herşey çevrili. Ama yama Kassandra ya göre yapılmış. Zaten AC evreninin cannon kabul ettiği hikâye Kassandra versiyonu.

Tamda dün 89TL'ye Steam'den AC Odyssey almıştım. Epicteki indirimi gördüm. Steam'den iade edip 60TL'lik bir indirim alabilirdim ama kupon bir kerelik olduğu için ve Control oynamak istediğim için. Kuponu Control'den yana kullandım. 130'a ikisini de alabildim. Valla ben mutluyum.

Son düzenleme:
İkiside harika oyun imkan varsa ikisini de oynamalısınız. Yoksa eğer şu anda da ciddi indirimler olduğu için, Odyssey doğru tercih olmuş. Iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı