AC Origin vs AC Odyssey

Manyakazor

Kilopat
Daha fazla  
Şimdi durumumu açıklayayım!

AC Syndicate oyununu yeni bitirdim ve o oyundan sonra çıkan oyunlar Odyssey ve Origins. Ubisoft indirim yaptı.

Fakat ikisini de alacak kadar param yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim Mısır ve Yunanistan ikisi de çok hoş geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey Origins'den çok daha kaliteli bir oyun. Kesinlikle onu almalısınız. Ayrıca Odyssey alırken season pass almanızı tavsiye ederim. Oyuna gelmiş olan DLC'ler var ve yeni DLC'ler gelmeye devam ediyor. Ayrıca season pass da Assasins Creed 3 Remastered, onun içinde de Assasins Creed Liberation HD var. Benim tercihim Odyssey olurdu. Ayrıca Assasins Creed Unity'de bedava şuan. 25 Nisana kadar alabilirsiniz.

Odyssey'i henüz oynamadım fakat antik Mısır atmosferi kesinlikle başarılı ve güzel.

Haritadaki neredeyse tüm görevleri ve gidilecek yerlere gidip herşeyiyle neredeyse uğraştım, DLC'siz 71 saat saatte bitirdim. 68 lira gibi bir fiyata almıştım sonuna kadar memnun etti, başarılı.

Şimdi durumumu açıklayayım!

AC Syndicate oyununu yeni bitirdim ve o oyundan sonra çıkan oyunlar Odyssey ve Origins. Ubisoft indirim yaptı.

Fakat ikisini de alacak kadar param yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim Mısır ve Yunanistan ikisi de çok hoş geliyor.
İndirim yaptı derken genel bir indirimden mi bahsediyorsunuz yoksa oyunu bitirdiğiniz için size özel bir indirim mi yaptılar?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı