Çözüldü AC Origins ''Blood in the Water'' görevinde bug oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efedemirgonen2

Centipat
Daha fazla  
Assassin's Creed Origins oyununda Curse of the Pharaohs DLC'si içinde bulunan Blood in the Water görevinde bug oluyor. Görevin sonlarına doğru bir kadını takip etmemizi istiyor. Normalde konuşma bitince kadının gitmesi lazımken ben de kadın gitmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Çözüm
Ana menüye dönüp kaydınızı geri yüklemeyi ya da görev menüsünden "Reload Quest Objective" (Türkçesi hakkında hiçbir fikrim yok) yapmayı deneyin.

Maalesef hala aynı. Böyle kalıyor. Başka bildiğiniz bir yöntem var mı?
Kendim oyunun bu noktasında bi' sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Belki diyalog falan girmesi gerekiyorsa diye NPC'ye yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Ya da ilerideki Nekropolis'e girip görevi ilerletebiliyor musunuz deneyebilirsiniz. @Efedemirgonen2
Ana menüye dönüp kaydınızı geri yüklemeyi ya da görev menüsünden "Reload Quest Objective" (Türkçesi hakkında hiçbir fikrim yok) yapmayı deneyin.

Kendim oyunun bu noktasında bi' sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Belki diyalog falan girmesi gerekiyorsa diye NPC'ye yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Ya da ilerideki Nekropolis'e girip görevi ilerletebiliyor musunuz deneyebilirsiniz. @Efedemirgonen2

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ana menüye dönüp kaydınızı geri yüklemeyi ya da görev menüsünden "reload Quest objective" (türkçesi hakkında hiçbir fikrim yok) yapmayı deneyin.

Deneyip geri dönüş yapacağım hocam.

Ana menüye dönüp kaydınızı geri yüklemeyi ya da görev menüsünden "reload Quest objective" (türkçesi hakkında hiçbir fikrim yok) yapmayı deneyin.

Bir sonraki gün girdiğimde çözüldü. Gösterdiğiniz ilgi için sağ olun.

Dosya Ekleri

• 2024065162314.jpg
    2024065162314.jpg
    245,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı