Cam skates mousepadi hızlı mı aşındırır?

Haftada bir katkısız ıslak mendille iyice ovalayarak silmek gerekli. Membran bir yüzeye sahip. Ayrıca biraz yağ tutuyor. Düzenli temizlenmezse yaü nedeniyle hissiyatı değişebiliyor. Bir de kaliteli skatezlerle kullanılmasında fayda var. Kimisi zımpara gibi skatezlerle kullandığından membran yüzey özelliğini kaybedebilir. Ben hem iş hem oyun hem de gündelik takılmalık süreklikullanıyorum. Hız hissiyatı değişmesini algılayabilecek kadar profesyonel değilim ama düzenli temizlenmediğinde özellikle cam skatezlerde biraz yapışma hissiyatı veriyor. En iyisi pfte dot skatezler ile kullanmak. Ama çok hızlı hararetli oynuyorsanız dediğim gibi nedense bu son reütimlerin alt tabanı masaya iyi yapışmadığından rahatsız edebiliyor. Fakat aldırdığım hem CS hem de hikayeli oyunlar da oynayan arkadaşları gayet memnunlar. En azından bu fiyata böyle güzel bir zemini olması nedeniyle masada biraz kaysa da onlar ve benim için sorun olmuyor.

Hocam teşekkürler öneriniz için ama ben standart kumaş pad almak istiyorum bir de yüzeyi zımpara gibi olmaması lazım soa bu istediklerimi karşılar mı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı