AC: Origins donuyor

Merhaba dostlar. AC Origins oynarken 5 dakikaya bir GPU kullanımı %0 CPU %100 oluyor ve oyun 3-4 saniye boyunca donuk kalıyor. Sıcaklık değerleri 65-70 arasında ve Ultra ayarlarda 90 FPS'le oynuyorum oyunu. Donduğu sırada ses gelmeye devam ediyor ve oyunda ki her şey donuyor lag gibi değil yani. Aradım bulamadım lütfen aydınlatın.
Bazen işlemcinin %100 olduğu yerler oluyor oyun sırasında bu arada.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de olmaya başladı daha önce donmuyordu şimdi 3-4 saniye donup devam ediyor ve çok sık oluyor. Tek fark ben Geforce Now üzerinden oynuyorum.
Geforce Now ile kasmasının sebebi internet kaliteniz.
Uzaktaki bir bilgisayardan oynuyorsunuz kendi bilgisayarınızdan değil.

Geforce Now ile kasmasının sebebi internet kaliteniz.
Uzaktaki bir bilgisayardan oynuyorsunuz kendi bilgisayarınızdan değil.
Yanlış anlamışsın, kasmıyor anlık 2-3 saniye donma yaşanıyor ve devam ediyor görüntüde herhangi bir sıkıntı yok herhangi bir kasma yok ve internet ile alakalı bir durum değil öyle olsa yanda çıkar zayıf ağ bağlantısı diye ve diğer oyunlarda donar. Sadece ACO donuyor zaten eskiden donmuyordu o zamanda aynı internet ile bağlanıyordum. Bende biliyorum kendi bilgisayarımla oynamadığımı.. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı