AC: Origins donuyor

Hocam DDU ile güvenli modda sürücünüzü kaldırıp indirdiğiniz sürücüyü kuracaksınız.

Sorun olacağanı sanmıyorum ama tavsiye edilen yol oydu. Oyuna girip deneyebilir misiniz?

Durum nedir?

Fakat birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Bu sürücü henüz çıkmamış bir sürücü galiba beta halinde benim eski sürücümden daha güncel Experience'ye gelmemiş çünkü yani öncekini kaldırmama gerek yoktu zaten sonuçta eskiye dönmedim doğru mudur?

Fakat birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Bu sürücü henüz çıkmamış bir sürücü galiba beta halinde benim eski sürücümden daha güncel Experience'ye gelmemiş çünkü yani öncekini kaldırmama gerek yoktu zaten sonuçta eskiye dönmedim doğru mudur?
Experience'a gelmemesinin nedenini bilmiyorum maalesef. Evet kaldırmanıza gerek yok ama arkasında iz bırakmasın diye önce kaldırılıp sonra diğeri yüklenir.

@Jonathan North hocam siz biliyorsunuzdur neden gelmediğini cevaplarsanız sevinirim.

Experience'a gelmemesinin nedenini bilmiyorum maalesef. Evet kaldırmanıza gerek yok ama arkasında iz bırakmasın diye önce kaldırılıp sonra diğeri yüklenir.

@Jonathan North hocam siz biliyorsunuzdur neden gelmediğini cevaplarsanız sevinirim.

Bu son sürücü; 451.67 gameready driverının üzerine modlanmış birtakım teknik hata, performans ve problemlerin giderildiği, hotfix çözümlerinden biri. Geforce Experience oyunu tanımıyorsa eğer, bir sonraki resmi sürücünün çıkışını bekleyin, Experience'ın kendi sürümü de güncellenmemişse yapacak çok bir şey yok, görünürde tek çare beklemek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı