Claxel Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #1 Merhaba bugün bir daha bitirmek için AC Origins'i indirdim ve oyunu açtığımda her şey pixel pixel gözüküyordu önceden oynadığımda yağ gibi oynuyordum şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Aynı sorunu Odyssey'de de yaşıyorum.
Merhaba bugün bir daha bitirmek için AC Origins'i indirdim ve oyunu açtığımda her şey pixel pixel gözüküyordu önceden oynadığımda yağ gibi oynuyordum şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Aynı sorunu Odyssey'de de yaşıyorum.
G getthisdone7 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #2 Resolution scale, anti-aliasing ayarlarına bakın. AMD ayarlarından sharpen veya yumuşatma ayarlarına bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Resolution scale, anti-aliasing ayarlarına bakın. AMD ayarlarından sharpen veya yumuşatma ayarlarına bakabilirsiniz.
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #3 Sisteminizi alabilir miyim? Artı 0 Eksi
G getthisdone7 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #4 Eren kaynar dedi: Sisteminizi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Altında yazıyor rx580- r5 1600 Artı 0 Eksi
Eren kaynar dedi: Sisteminizi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Altında yazıyor rx580- r5 1600
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #5 getthisdone7 dedi: Altında yazıyor RX580- R5 1600. Genişletmek için tıkla... Pardon telefonda gözükmüyor. AMD'de ayarlardan tüm özellikleri kapatabilir misiniz? Free Sync kapalı olduğundan olabilir mi? Artı 0 Eksi
getthisdone7 dedi: Altında yazıyor RX580- R5 1600. Genişletmek için tıkla... Pardon telefonda gözükmüyor. AMD'de ayarlardan tüm özellikleri kapatabilir misiniz? Free Sync kapalı olduğundan olabilir mi?
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 25 Temmuz 2020 #6 getthisdone7 dedi: Altında yazıyor rx580- r5 1600 Genişletmek için tıkla... Mobilde imza gözükmüyor. Artı 0 Eksi
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Temmuz 2020 #7 Kenar yumuşatma hangi ayarda? Artı 0 Eksi
KS KS Claxel Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #8 Eren kaynar dedi: Pardon telefonda gözükmüyor. AMD'de ayarlardan tüm özellikleri kapatabilir misiniz? Free Sync kapalı olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Free Sync açık kapalı denedim yine olmadı. getthisdone7 dedi: Resolution scale, anti-aliasing ayarlarına bakın. AMD ayarlarından sharpen veya yumuşatma ayarlarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Resolution scale i arttırdığımda sorun çözülüyor fakat 20 FPS'de oynayabiliyorum. Hoaxer dedi: Kenar yumuşatma hangi ayarda? Genişletmek için tıkla... High. Format attım, çözüldü. Artı 0 Eksi
Eren kaynar dedi: Pardon telefonda gözükmüyor. AMD'de ayarlardan tüm özellikleri kapatabilir misiniz? Free Sync kapalı olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Free Sync açık kapalı denedim yine olmadı. getthisdone7 dedi: Resolution scale, anti-aliasing ayarlarına bakın. AMD ayarlarından sharpen veya yumuşatma ayarlarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Resolution scale i arttırdığımda sorun çözülüyor fakat 20 FPS'de oynayabiliyorum. Hoaxer dedi: Kenar yumuşatma hangi ayarda? Genişletmek için tıkla... High. Format attım, çözüldü.