Oyun AC: Origins ve Unity

Kişisel bir şey tartışmıyoruz. İkimizden biri yanlış biliyor o da sensin. MMORPG devasa çok oyunculu(massively multiplayer Online) rol yapma oyunu. AC: Origins Online bir oyun mu? AC: Origins sadece RPG(role playing Game) tabanlı bir oyun.

Yorumumda Origins Online oyundur diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Sadece oyunun içeriğiyle ilgili gönderme yapıp suikastçilik ile önceki oyunlara göre ne kadar az ilgili olduğunu bir benzetme yaparak söylemek istedim. Origins bir MMORPG oyun türüne sahiptir tarzında bir yorumum da olmadı. Benzetme ve latife yapıyordum sadece. O kadar yazdığım cümleden gelip bunu anlaman biraz ilginç olmuş. Benim yorumumdaki ana fikir farklı, biraz daha derinlemesine okumanı tavsiye ederim, gereksiz detaylara takılma bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almak istesem sizce Odyssey mi, Origins mi yoksa Unity mi daha iyidir?
Net Odyssey. Aşırı büyük bir açık dünyaya ve Witcher 3 gibi iyi sunumlu yan görevlere sahip. Hikayesi ve oynanışı çok iyi bence ama bazı yerlerde hikaye uzuyor ve tekrar ediyor. Diğer 2 oyundan daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim Odyssey için.

Yoo Valhalla daha iyi.
Bence de valhalla daha iyi de 3 oyun içinden sorduğu için Odyssey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı