Çözüldü AC Origins Yüksek R3 3100 ve GTX 1650S Kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba. Sistemimde Ryzen 3 3100, GTX 1650 Super ve 16 GB 3000 MHz Dual Channel RAM bulunmakta. Hiçbir oyunda başıma gelmedi, hatta Origins'ten daha fazla grafik yükü barındıran oyunları da oynadım fakat Origins'te anlık olarak CPU kullanımı 100'e kadar dayanıyor. Saçma bir şekilde saniyelik darboğaza giriyor sistem. Ayrıca oyun SSD'de kurulu. Oyun optimizesinde bir problem mi var? Ek olarak grafikleri en üst seviyeye alıp tüm yükü ekran kartına da verdim fakat CPU sürekli oynuyor. Var mıdır bir çözümü?

Not: Oyun orijinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef bu oyunda CPU kullanımı artabiliyor. Optimizasyon sorunu var. Daha önce de benzer konular gördüm. Sıkıntı yapmaya gerek yok.
origins , odysses , valhalla gibi oyunlar (guclu bir islemci istiyor) ben ryzen 3900x kullaniyorum ona ragmen ultrada 1440p rtx 3080'de ortalama 75 fps aliyorum. suan sormadim ama korsan mi oynuyorsun? eger oyle olursa optimasyon'da sknti olabilir genelikle platformlarda uplay gibi guncelleme gelerek az cok olsa optimasyonu iyilestirmeye calisiyorlar, son guncel olmasi biraz daha akici yapabilir(eger korsan kullaniyorsan bu secenegi sundum) + ryzen islemcilere amd sitesinden chipset driver guncellemesi yapabilirsin daha optimasyon calisabilir.
Orijinal diye not düşmüştüm. Valhalla'da anlık takılma veya işlemci yetersizliği sorunu ile karşılaşmadım. Origins'te bu hata var sanırım. Daha doğrusu optimizasyon kaynaklı bir problem. Yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı