Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 20 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar AC Revelations'u yükledim. Bir üst sürüme yükseltmem lazım ama yükseltmiyor. Direk oyunu açmaya calışıyor. Ne yapmalıyım? Ama uPlay vardı sildim çünkü UPlay'i açıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
Arkadaşlar AC Revelations'u yükledim. Bir üst sürüme yükseltmem lazım ama yükseltmiyor. Direk oyunu açmaya calışıyor. Ne yapmalıyım? Ama uPlay vardı sildim çünkü UPlay'i açıyordu.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 20 Mayıs 2020 #2 Oyunu orijinal olarak aldiysaniz güncellemeri de otomatik yapmasi lazim. Uplay'i silme gereksinimi duydugunuza göre orijinal olmadigini düsünüyorum. Artı 0 Eksi
Oyunu orijinal olarak aldiysaniz güncellemeri de otomatik yapmasi lazim. Uplay'i silme gereksinimi duydugunuza göre orijinal olmadigini düsünüyorum.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 20 Mayıs 2020 #3 Zaten uPlay olmadan oyun açılmaz ki. Eğer oyun orijinal ise; uPlay kurun, ardından oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Zaten uPlay olmadan oyun açılmaz ki. Eğer oyun orijinal ise; uPlay kurun, ardından oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın.