2 231782 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 2.036 Çözümler 4 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar bir görevde takılınca yabancı bir siteden görev Save'lerini buldum fakat Save yapmadım bir türlü şu AC Save tool olayı çok karmaşık geldi. Bana yardım edebılecek bir arkadaş var mı? Gerekirse PC'ye baglanıp yapabılecek.
Arkadaşlar bir görevde takılınca yabancı bir siteden görev Save'lerini buldum fakat Save yapmadım bir türlü şu AC Save tool olayı çok karmaşık geldi. Bana yardım edebılecek bir arkadaş var mı? Gerekirse PC'ye baglanıp yapabılecek.
Kerem Yücell Centipat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 40 6 Ekim 2021 #2 O oyunun tadı Save'yle çıkar mı be dostum Artı -1 Eksi
KS KS 2 231782 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 2.036 Çözümler 4 6 Ekim 2021 #3 Kerem Yücell dedi: O oyunun tadı Save'yle çıkar mı be dostum Genişletmek için tıkla... Şu yerebatan sarnıcı bölümünü geçemiyorum dostum oyunu sildirecek bana sinirden. Artı 0 Eksi
Kerem Yücell dedi: O oyunun tadı Save'yle çıkar mı be dostum Genişletmek için tıkla... Şu yerebatan sarnıcı bölümünü geçemiyorum dostum oyunu sildirecek bana sinirden.