AC serisi Uplay'den mi, Steam'den mi alınmalı?

Bana kalırsa steam veya Uplay dışı platformdan al 40₺ 50₺ fazla verme o zaman. Eğer ucuzluk işi varsa Uplay’den al. Bende senin gibi düşünüyordum ama oyunları Uplay’den aldım. Hem puan sistemi olarak avantajlı çeşitli. Hemde ayrı bir istemci olduğu için hoşuma gidiyor. Tüm AC serilerine Uplay ile sahibim Steam’e yakıştırmıyorum.

Yaw tam uplayden aliyim diye girdim şimdi indirim bitmiş. 1 günlükmüş indirim haha. Nasip değilmiş demek.

Cadılar bayramında indirime girmezse Black Friday var Kasımın sonunda.

İndirime girmesini beklediğiniz oyunları buradan takip edebilirsiniz: CheapShark

Çok yararlı bir site. Şu oyun şu fiyatın altına düşünce bana mail gönder diyebiliyorsunuz.

Tamamdır usta bakalım bekleyip görücez :)

Bide son olarak şöyle bi olay var. Uplay de oyunların taban fiyatları 309 tl den 269 tl ye inmiş. Steam da ise sadece watch dogs 2 269 a inmiş. Origin ve Odyssey 309 hala. Onlarda iner sanırım dimi 269 a.

Usta steamındaki oyun dışı fotoğrafları nasıl yükledin.
Hangilerini? Bazılarını yıllar önce Steam oyun dışı ss desteği varken yüklemiştim.

direeeek kaptım :D 40-50 tl kadar bı zarar oldu ama olsun bekledıgım bişeydi
sadece uplayde 269 tl ye dusurulup steamda 309 tl den ındırıme gırmesı sınırımı bozdu.
Origins'i ben 209 TL diye hatırlıyordum. Son olaylardan sonra doların biraz artmasıyla heralde 309 TL'ye çekmişler. O yüzden indirim düşük olmuş Steam'de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı