AC serisinin hangi oyunları alınmalı?

Unity-Black Flag alın derim. Hikaye farklı olsa da açık dünya ve combat Origins ile hemen hemen aynı Odyssey.

Teşekkürler zaten bana da Unity ve Black Flag gibi geliyor genelde parkur yapmayı çok severim.
Hocam combat aynı olabilir ama açık dünya nasıl aynı ya biri çölde geçiyor diğeri yunan adalarında. Black Flag ise düz Assasins Creed oyunu zaten 2 gibi.
Siz de böyle diyince çok arada kaldım haha kendimle çelişiyorum resmen :)

Hocam combat aynı olabilir ama açık dünya nasıl aynı ya biri çölde geçiyor diğeri yunan adalarında. Black Flag ise düz Assassin's Creed oyunu zaten 2 gibi.

Hayır ortam değil görev tasarımı olarak aynı hemen hemen. Origins ve odsyeyy açık dünya görevlerinde farklı hissetirmiyor.
Teşekkürler zaten bana da Unity ve Black Flag gibi geliyor genelde parkur yapmayı çok severim.

Siz de böyle deyince çok arada kaldım haha kendimle çelişiyorum resmen :)

Odyseyy bence ileride daha da düşer bekleyin derim. Güzel bir oyun 80 TL'de eder ama Origins varken idare edersiniz daha bir süre. Şimdilik Black Flag-Unity ikilisi güzel olur, ileride bütçeniz olunca Odyseyy'i de alın derim. Güzel bir deneyim kendisi. Parkur konusunda da AC oyunları arasında Unity en iyi oyun şu an bence. Ayrıca dediğim gibi Uplay üzerinden 100 Uplay puanı varsa indirimli alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı