AC Syndicate alınır mı?

En iyisi Odyssey. Beğenmeme sebepleri combatlarının birbirinden tamamen farklı olması şöyle düşün alıştığın bir oyun var 200 saat oynamışsın ve birden o oyunun devam oyununa geçiyorsun ama bir bakıyorsun combatı tamamen farklılaştırılmış eski oyunda daha iyi olan combat farklılaştırılıp bir tık daha kötü bir hal almış. Hal böyle olunca Valhalla'ya alışan Odyssey oynayamıyor Odyssey'e alışan Valhalla oynayamıyor.

Odyssey'e göre Valhalla'nın hikayesi daha kötü geldi bana.

Hocam ben odyseey doya doya oynayıp bitirdim 80-90 saat gömdüm ama Valhalla bana öyle gelmedi sarmadı beni nedense sankı sadece mekanlar ve hikaye değişik mekanik falan aynıydı yine davasa harita yine her tarafta yan görev yine her tarafta? Vardı.

Gemideki şarkıları bile özledim tekrar başlayacağım muhtemelen. Valhalla'nın bitmesini bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
:D.

Vallhalla'nın yeri benim için ayrıdır. O ortam tasarımı harita büyüklüğü oynarken Witcher havası verir bana her ne kadar en iyi hikâye olmasa da. Mekan tasarımı ve viking atmosferi ile kalbimi fethettmiştir.

Hocam ben odyseey doya doya oynayıp bitirdim 80-90 saat gömdüm ama Valhalla bana öyle gelmedi sarmadı beni nedense sankı sadece mekanlar ve hikaye değişik mekanik falan aynıydı yine davasa harita yine her tarafta yan görev yine her tarafta? Vardı.

O galiba biraz da oyunun geçtiği bölgeden kaynaklanıyor. Ben Odyssey oynarken Yunan mitolojisini tarihini falan da araştırmaya başlamıştım. Oyunda tarihi kişilikler vardı, tarihi kronolojiye uyan olaylar vardı. İçine çekiyordu ister istemez. Bir nevi zamanda yolculuk gibiydi. İngiltere'de ilgi çekici bir şey yok.

AC çoğu oyununu oynadım ve büyük fanıyım. Bir ara göz atmıştım ve silmiştim. Şimdi Steam'den indirimde alacağım. Oynayanlar, alınır mı? Puanınız nedir? Sarar mı? Benim 40-50 saat gömeceğim bir oyun mu?​
Gerçekten suikastçı olarak hissetiğim iki oyun var biri Unity diğeri Syndicate gizliligi seviyorsanız Syndicate'i alabilirsiniz.
Bonus:Ac Origins yeni çıkan Assassin's Creed oyunları içerisinde hikayesi en iyi kurgulanmış ve suikastçı temasına en yakın olan oyun.
Assassin's Creed: Unity
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Assassin's Creed: Syndicate

Son düzenleme:
Syndicate net alınır. Sadece ana hikaye ile 20, yan görevlerle 35 saat oynanış süresi var. Hikaye ve karakterler ortalama, oynanış ise on numara. Özellikle hitmanvari özel suikast görevleri ile suikastçı olmayı dibine kadar yaşatan serideki en iyi oyun bence. 1860'lar Londra'sı ise nefis. Net verilen paraya değer.

Syndicate net alınır. Sadece ana hikaye ile 20, yan görevlerle 35 saat oynanış süresi var. Hikaye ve karakterler ortalama, oynanış ise on numara. Özellikle hitmanvari özel suikast görevleri ile suikastçı olmayı dibine kadar yaşatan serideki en iyi oyun bence. 1860'lar Londra'sı ise nefis. Net verilen paraya değer.

Hocam Syndicate'de kapüşon olayı nasıl istediğimizde takıp istediğimizde çıkarabiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı