AC Syndicate alınır mı?

batuman0

Picopat
Daha fazla  
Game Pass üzerinden Origins ve Odyssey oynuyorum ancak eski oyunlarla aynı olmadığı söyleniyor.
Sizce Syndicate alınır mı?

Ben AC oyunlarının delisiyim AC Syndicate'yi 4 5 saat oynayıp saldım siz düşünün.

Unity nasıl olur peki ?
Unity serinin en iyi oyunudur. Syndicate i oynadım geçen 35 dk sabredebildim. Yine Syndicate diğer origins odyssey gibi metin 2 ye çevirdikleri ac oyunlarından iyidir ama serinin en iyisi gerek hikayesi gerek mekanikleri ve grafikleri olsun Unitydir.

Fikirlerimiz aynı hocam sevindim unity seven birini görünce.

Unity nedir ya gerçekten bazı insanlar oyunu oynadı mı emin değilim. Syndicate zaten Unity’nin çıktığı dönem ağır s’çmasından sonra Ubisoft’un aldığı tepkiler üzerine değiştirdiği yenilikçi çok daha iyi bir oyun. Özellikle Assassin olarak oynayabildiğin en iyi oyun olabilir o suikast mekanikleri olarak elli tane yeni şey var oyunda. Unity ve Rogue bu adamların paragözlülüğü üzerine ucuz bir şekilde çıkarılan dandik oynlardan başka şeyler değil.
Oyunu azıcık oynadaydınız keşke ya o “Metin 2” gibi dediğin RPG odaklı AC evrimi Origins ile başladı Syndicate ile uzaktan yakından alakası yok.

Game Pass üzerinden Origins ve Odyssey oynuyorum ancak eski oyunlarla aynı olmadığı söyleniyor.
Sizce Syndicate alınır mı?
Eğer gerçekten eski nesil AC’leri oynamak istiyorsan iyi denilebilecek oyun çok az. Suikastçi mekanikleri olarak en iyisi Syndicate. 2 ve 4’ü de saymazsam full çer çöp oyunlar diğer AC’ler. 2 çok güzeldi. 4 ise bir AC oyunu olarak değil de korsancılık oyunu olarak çok keyifliydi. Origins ve sonrasına girmiyorum dediklerim eskiler için geçerli.

Daha laf etmeye gerek yok ama hala bir dayanak arıyorsanız alın critic puanları. Sadece buraya bile bakarak Unity’nin ve Syndicate’in nasıl oyunlar olduğunu iki üç critic okuyarak anlayabilirsiniz:

Son düzenleme:

Assassin olarak oynamak istesem ben Syndicate yerine Odyssey tercih ederdim çok daha iyi bir Assassin oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…