Sheaks Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Assassin's Creed Unity'de hikayeye ilk bölümden başlamak istiyorum ama başlayamıyorum, sadece devam diye seçenek var.
Assassin's Creed Unity'de hikayeye ilk bölümden başlamak istiyorum ama başlayamıyorum, sadece devam diye seçenek var.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.406 Çözümler 2 5 Nisan 2021 #2 Belgelerimden save dosyalarını komple temizleyip tekrar dene Artı 0 Eksi
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Sheaks dedi: Assassin's Creed Unity'de hikayeye ilk bölümden başlamak istiyorum ama başlayamıyorum, sadece devam diye seçenek var. Eki Görüntüle 958907 Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarından Save dosyasının içindekileri silin. Artı 0 Eksi
Sheaks dedi: Assassin's Creed Unity'de hikayeye ilk bölümden başlamak istiyorum ama başlayamıyorum, sadece devam diye seçenek var. Eki Görüntüle 958907 Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarından Save dosyasının içindekileri silin.
A adem_711 Kilopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Sheaks dedi: Assassin's Creed Unity'de hikayeye ilk bölümden başlamak istiyorum ama başlayamıyorum, sadece devam diye seçenek var. Eki Görüntüle 958907 Genişletmek için tıkla... Bu oyunda tekrar görev yapma yok diye biliyorum otomatik kayıt yapıyor görevleri yapınca bir sonraki göreve geçiyor. Artı 0 Eksi
Sheaks dedi: Assassin's Creed Unity'de hikayeye ilk bölümden başlamak istiyorum ama başlayamıyorum, sadece devam diye seçenek var. Eki Görüntüle 958907 Genişletmek için tıkla... Bu oyunda tekrar görev yapma yok diye biliyorum otomatik kayıt yapıyor görevleri yapınca bir sonraki göreve geçiyor.
KS KS Sheaks Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Beyo_61 dedi: Oyunun dosyalarından Save dosyasının içindekileri silin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Beyo_61 dedi: Oyunun dosyalarından Save dosyasının içindekileri silin. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunun dosyalarında Save dosyası yok. Sadece bu dosyalar var. Nicodoz dedi: Belgelerimden Save dosyalarını komple temizleyip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 5 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Beyo_61 dedi: Oyunun dosyalarından Save dosyasının içindekileri silin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Beyo_61 dedi: Oyunun dosyalarından Save dosyasının içindekileri silin. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunun dosyalarında Save dosyası yok. Sadece bu dosyalar var. Nicodoz dedi: Belgelerimden Save dosyalarını komple temizleyip tekrar dene. Genişletmek için tıkla...