AC Valhalla alınır mı?

Sosyal Şapka

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben AC Odyssey oynuyorum şuanda fakat sıkıcı olmada da çok da ahım şahım eğlenmiyorum. Valhalla ile arasında ne kadar fark var? Çok büyük fark yoksa almayı planlamıyorum. Ayrıca 2 seçeneğim var. Hangisini önerirsiniz?

1-)Valhalla Ragnarök Edition
2-)AC III Remake + Black Flag

Odyssey dışında AC olarak Ezio üçlemesi ile ilk oyun. Odyssey daha çok hoşuma gitti oynadıklarımdan.

Ayrıca İskandinav mitolojisi ve tarihinde de ilgili ve bilgiyim.

Teşekkür ederim. 🙂

Valhalla, Odyssey'in neredeyse her açıdan daha rafine hali ama daha iyisi değil bence. AC3 Remastered + Black Flag çok daha iyi bir tercih bence. Valhalla'yı ise ya Complete al ya da standart al. Ragnarok Edition da sadece 1 DLC var.

Origins vasat kim ne derse desin. Odyssey, Origins'in üstüne konmuş farklı teması. Valhalla'da Odyssey'in üstüne konmuş farklı teması.

Mesela Origins ile Valhalla arasında bence çok fark var. Ama Odyssey ile ilgili bir şey diyemem çok fazla oynayamadım Origins ile neredeyse aynı oyunu görünce kapattım.

Valhalla'da farklı gördüklerim. ( Daha 8 saat kadar oynayabildim ne zaman sıkar bilmiyorum)
- Kombat sistemi ve bitiriş hareketleri. Vuruş hissiyatı.
- Vikings teması çok güzel oturmuş ve başlangıç hikayesi bence güzeldi. Vikings sever olarak almak zorundaydım.
- Assasinlik olayını bence güzel bağlamışlar.
- Ekip halinde köy yağmalamaya gitmemiz keyifli.
- Mini kuşatmalar var Bannerlord kafasında çok oturaklı ve çeşitlilik katmış.
- Skill ağacı aşırı güzel.
- Karlı ortamlar ve İngiltere'ye geçişimiz falan açık dünyasını sevdim.
- Açık dünyası grafikleri aynı hiçbir fark yok 3 oyunda da çok güzeldi. ( Ama içini dolduramıyorlar bu oyunda nasıldır bilmiyorum )
- Tavsiye bu oyunu bence Normal zorlukta değil de bir tık zorda oynamanız öyle tadı çıkıyor. Parry sistemi falan boss fightları keyifli hale getirmiş.
- Köy geliştirme ve yağmalama olayları var (Origins'te yoktu sanırım. Odyssey'i 2 saat oynadım hatırlamıyorum)
- Görev sistemi maalesef yine aynı. ( Öldürmemiz gereken hedefler )

+ Eğer açık dünya oyunu açlığı çekiyorsan oynanır ama Odyssey'den çıkıp buna girmek sıkar. Biraz kendine zaman tanı. Sonra dönersin derim.

+ Black Flag'i de tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı