Sürprizbozan AC: Valhalla bu görevleri yapmak zorunlu mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar şu görevleri yapmadan oyunu bitiremiyor muyuz?
Exe Nehri görevleri: Yok ordan zırh bul falan filan
Tarikat liderlerini öldür.
Kodex Sayfalarını bul.
Bu görevler bana pek hitap etmiyor. Bu görevleri tamamlamadan da oyunu bitirebiliyor muyum yoksa bunları yapması zorunlu mu? Şu anda şu yerdeyim ittifaklarda.
UBBA ve IVAR ile kralı tahttan indirdik.

Oyunun 3 ana hikâyesi var:
1. ana hikâye, Kardeş Koruyucusu.: Bkz: 2. ana hikâye.
2. ana hikâye, İngiltere'yi ele geçirmek: İngiltere'deki tüm bölgelere gidip oralarda görev yapıp oraları ele geçiriyorsun. Bunu yaparken Kardeş Koruyucusu senaryosu da tamamlanıyor.
3. ana hikâye, Assassin's Creed hikâyesi: Tüm Kodex sayfalarını bulup tüm tarikat üyelerini öldürmen gerek. Bu ayrıca son tamamlanan hikâye. Oyun bu hikâye ile tam anlamıyla bitiyor.

Exe nehri vb. "Nehir Baskınları" görevleri ücretsiz DLC diye geçiyor. Ücretsiz DLC'leri oynama niyetin yoksa bunu geçebilirsin. Zaten bir senaryo da sunmuyor.

Oyunun 3 ana hikâyesi var:
1. ana hikâye, Kardeş Koruyucusu.: Bkz: 2. ana hikâye.
2. ana hikâye, İngiltere'yi ele geçirmek: İngiltere'deki tüm bölgelere gidip oralarda görev yapıp oraları ele geçiriyorsun. Bunu yaparken Kardeş Koruyucusu senaryosu da tamamlanıyor.
3. ana hikâye, Assassin's Creed hikâyesi: Tüm Kodex sayfalarını bulup tüm tarikat üyelerini öldürmen gerek. Bu ayrıca son tamamlanan hikâye. Oyun bu hikâye ile tam anlamıyla bitiyor.

Exe nehri vb. "Nehir Baskınları" görevleri ücretsiz DLC diye geçiyor. Ücretsiz DLC'leri oynama niyetin yoksa bunu geçebilirsin. Zaten bir senaryo da sunmuyor.
1. Ana hikayeyi nasıl tamamlayacağım peki? Görev yaptıkça mı tamamlanıyor. Ve şu anda tarikat liderleri çok güçlü. 2 tanesini öldürdüm, 1 tanesiylede tesadüfen denk geldim 2 vuruşta aşağı alıyor beni.

1. Ana hikayeyi nasıl tamamlayacağım peki? Görev yaptıkça mı tamamlanıyor. Ve şu anda tarikat liderleri çok güçlü. 2 tanesini öldürdüm, 1 tanesiylede tesadüfen denk geldim 2 vuruşta aşağı alıyor beni.
1. ana hikâye sen 2. ana hikâyeyi tamamlarken tamamlanacak.
Şöyle düşün, 2. ana hikâye için tüm İngiltere'yi gezeceksin ya, bu bölgelerden bazıları 1. ana hikâyeyi de devam ettirecek. Mesela şu an Ledecestrescire'daymışsın. Orası hem 1. ana hikâye hem de 2. ana hikâyeyi devam ettiriyor.
1. ana hikâyeyi şu bölgeler devam ettiriyor:
Ledecestrescire,
Oxenefordscire,
Cent,
Suthsexe,
Norveç'teki 250 güç isteyen Hordafylka.
Bu bölgeler arka arkaya açılmıyor. Her seferinde İngiltere'deki belli oranda bölgeye gidip o görevleri yapman lazım.

Senin tarikat liderleri dediğin Zealot'lardır. Onlar "Tarikat Savaşçısı" diye nitelendirebileceğimiz kişiler. Tarikat liderleri ve tarikat üyelerine gizli saldırı ile tek atabiliyorsun. Tarikat savaşçılarına ise seviyen yettikçe dal yeter.

Last chapter diye oyunun sonunu gösteren bir görev var. Bunun açılması için normal hikayeyi, Asgard bölümünü ve Jotunheim (ragnarök oluyor galiba) bölümünü bitirmelisin. Bütün tarikat üyelerini öldürmelisin. Bir de köyü en az 5. seviye yapmalısın. Geriye kalan görevler fasa fiso istersen yap istersen yapma.

Arkadaşlar merhaba nehir baskınında 8 tane adamım var fakat 4'ü öldü geriye nasıl getirebilirim? Baskın başlamadan önceki tayfa seçim ekranında gözüküyorlar ama seçemiyorum.

Arkadaşlar merhaba nehir baskınında 8 tane adamım var fakat 4'ü öldü geriye nasıl getirebilirim? Baskın başlamadan önceki tayfa seçim ekranında gözüküyorlar ama seçemiyorum.
Bir kaç baskın boyunca gelemiyorlar. Sonra geri geliyorlar. Futboldaki kırmızı kart sistemi gibi düşün. 2- 3 baskın boyunca yoklar, sonra geri gelecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı