Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Elimde Ubisoft Connect'ten oynadığım save dosyam var. Bir sebepten ötürü oyunu Steam'den satın alıp oynamam gerek. Ubisoft Connect'teki save dosyamı Steam'le aynı save dosyası yapabilir miyim? Amacım Cloud save değiştirmek. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Elimde Ubisoft Connect'ten oynadığım save dosyam var. Bir sebepten ötürü oyunu Steam'den satın alıp oynamam gerek. Ubisoft Connect'teki save dosyamı Steam'le aynı save dosyası yapabilir miyim? Amacım Cloud save değiştirmek.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.994 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Eylül 2023 #2 Steam'den oynasan da Ubisoft üzerinden açtığı için yine Ubisoft'u kullanacaktır diye düşünüyorum. Save tarafında problem olmaz. Artı 0 Eksi
Steam'den oynasan da Ubisoft üzerinden açtığı için yine Ubisoft'u kullanacaktır diye düşünüyorum. Save tarafında problem olmaz.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 8 Eylül 2023 #3 Steam'deki de Ubisoft üzerinden açılıyor zaten. Save'in gözükür muhtemelen, ekstra bir şey yapmana gerek yok. Artı 0 Eksi
Steam'deki de Ubisoft üzerinden açılıyor zaten. Save'in gözükür muhtemelen, ekstra bir şey yapmana gerek yok.
KS KS Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Xevanior dedi: Steam'deki de Ubisoft üzerinden açılıyor zaten. Save'in gözükür muhtemelen, ekstra bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Steam'den oynasan da Ubisoft üzerinden açtığı için yine Ubisoft'u kullanacaktır diye düşünüyorum. Save tarafında problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır, demek istediğim ben hesap değiştireceğim Ubisoft hesabı da dahil. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Steam'deki de Ubisoft üzerinden açılıyor zaten. Save'in gözükür muhtemelen, ekstra bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Steam'den oynasan da Ubisoft üzerinden açtığı için yine Ubisoft'u kullanacaktır diye düşünüyorum. Save tarafında problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır, demek istediğim ben hesap değiştireceğim Ubisoft hesabı da dahil.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.994 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Eylül 2023 #5 Enoli1 dedi: Hayır, demek istediğim ben hesap değiştireceğim Ubisoft hesabı da dahil. Genişletmek için tıkla... Save dosyalarını cihazından çeker zaten, başka hesaba geçmişsin geçmemişsin pek önemi yok. Artı 0 Eksi
Enoli1 dedi: Hayır, demek istediğim ben hesap değiştireceğim Ubisoft hesabı da dahil. Genişletmek için tıkla... Save dosyalarını cihazından çeker zaten, başka hesaba geçmişsin geçmemişsin pek önemi yok.
Bushidox Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 398 Makaleler 3 Çözümler 6 8 Eylül 2023 #6 Assassin's Creed Valhalla'da cross save var. Yani bütün platformlarda save dosyan senkronize olur. Artı 0 Eksi
H huseyinc90 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #7 Konudan bağımsız sorum olacak, 20-30 arası save dosyanız var mıdır? Artı 0 Eksi
KS KS Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #8 huseyinc90 dedi: Konudan bağımsız sorum olacak, 20-30 arası save dosyanız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
huseyinc90 dedi: Konudan bağımsız sorum olacak, 20-30 arası save dosyanız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır.