AC Valhalla Dawn of Ragnarök DLC'si alınır mı?

FurkanGuray1

Hectopat
Daha fazla  
AC Valhalla'ya başladım bayağı sevdim, oyunu bitirir üstüne tüm DLC'leri oynarım büyük ihtimal ama oyunda season Pass'e dahil olmayan dawn of Ragnarok diye bir DLC gördüm. Bu DLC'ye bir season Pass parası verilir mi ya da ileriki zamanlarda season Pass'in içine dahil edilir mi?

AC Valhalla'ya başladım bayağı sevdim, oyunu bitirir üstüne tüm DLC'leri oynarım büyük ihtimal ama oyunda season Pass'e dahil olmayan dawn of Ragnarok diye bir DLC gördüm. Bu DLC'ye bir season Pass parası verilir mi ya da ileriki zamanlarda season Pass'in içine dahil edilir mi?
Valhalla'nın season pass içerikleri bana pek tatmin edici gelmemişti açıkçası. Ondan önce Odyssey'in season pass'ini oynamıştım, kesinlikle değmişti.

Ama rezalet olduğunu da söyleyemem, pek ağırlığını hissedemedim Odyssey'e nazaran.

Dawn of Ragnarök hakkında ise bir fikrim yok, onu oynamadım. İmkanınız varsa Odyssey'in seasone pass'ını oynamanızı tavsiye ederim.

Bide Odyssey'in season pass'ini alırsan Assassin's Creed 3 Remastered de yanında geliyor. Henüz oynamadım, nasıl olduğuna dair birşey diyemeyeceğim.

Valhalla da ek bir oyun gelmiyor.

Bana kalırsa oynamazsanız çok bir şey kaybetmezsiniz ama ilgilisine oynanmayacak bi' DLC değil. Özellikle vuran, çarpıcı bi' kaç anı var.
Genel olarak atmosferi, çevre dizaynı ve müzikleri açısından fena değil. Hikayede de Odin'in kendisi ve tasviri fena değildi.
Gerek yok bence, diğer hikaye DLC'lerinin ya da ana oyunun üstüne biraz daha fantastik olması dışında ekleyebildiği çok bi' şey yok. DLC'nin vurucu bir - iki tarafı yok değil, var tabii ama oraya kadarki diğer kısımları (bence) çok etkilemiyor.
Season Pass'e daha da dahil olmaz herhalde. Pass, zamanında "oyunun ilk yılında (sezonunda) çıkacak genişletmeleri içerir" diye reklamını yaptıkları bi' mevzu, Ragnarök oyunun ikinci yılında/sezonunda çıkıyor.

Varsa diğer iki DLC'yi oynayıp geçin, kısacası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı