AC Valhalla DLC'leri alınır mı?

BerkerS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Merhaba,
AC Valhalla için aşağıdaki DLC'lerden hangileri alınır? Ana hikayeyi bitirdim. Oynayacak başka oyun olmadığı için düşünüyorum açıkçası ancak fiyatları da çok ucuz değil.

1719193487764.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
AC Valhalla için aşağıdaki DLC'lerden hangileri alınır? Ana hikayeyi bitirdim. Oynayacak başka oyun olmadığı için düşünüyorum açıkçası ancak fiyatları da çok ucuz değil.

Eki Görüntüle 2230745

Ana hikayeyi nasıl bitirdiniz ben bilgisayarıma indiripte yarım bıraktığım oyun sayısı bir elin parmağını geçmemiştir ama ben bile bu oyuna dayanamadım çok uzun sürüyor 25 saat oynadım yarısına bile gelemedim kaç saatte bitirdiniz siz oyunu beldi yeniden bir şans veririm.

Merhaba,

Eki Görüntüle 2230745

3 DLC de harika. Ben hepsini çok sevdim. Bu fiyata alınmaz ne yazık ki. Daha birkaç gün önce tam sürüm 300TL civarındaydı. Şimdi bir DLC o fiyatta. Ubisoft sitesinde indirim vs olabilir. Belki Steam beklemekte fayda var.

3 DLC de harika. Ben hepsini çok sevdim. Bu fiyata alınmaz ne yazık ki. Daha birkaç gün önce tam sürüm 300TL civarındaydı. Şimdi bir DLC o fiyatta. Ubisoft sitesinde indirim vs olabilir. Belki Steam beklemekte fayda var.

Bence Epic Games Store'deki indirim başlayınca almalı 300 TL'ye düşer ama anladığım kadarıyla mega indirimden sonra zam yemiş oyun O zaman en az 600 TL'yi bulur gibi.​

Bence Epic Games Store'deki indirim başlayınca almalı 300 TL'ye düşer ama anladığım kadarıyla mega indirimden sonra zam yemiş oyun O zaman en az 600 TL'yi bulur gibi.​
İndirimin bir tarihi var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı