AC Valhalla Gold Edition alınır mı?

Xanthos7

Hectopat
Daha fazla  
Valhalla oynamak istiyorum. AC Odyssey ve AC Origin almıştım ve DLC'leri çok güzeldi. Şimdi Epic'ten kuponla Valhalla almak istiyorum. Gold ile Standart arasında kaldım. DLC'leri sizce almaya değer mi? Gerçekten oynayan kişiler yorumlarsa sevinirim. Mutlu yıllar bu arada.

@Xanthos7 Bir arkadaşın DLC'lerle ilgili yazmış olduğu yazıyı şuraya bırakayım. Kendisi oyunu bitirmişti sanırım.

Assassin's Creed için ben de sizin gibi düşünüyordum hocam. Her oyunu full paket alınmalı gibi ama Valhalla benim bu düşüncemi ezip geçen oyun oldu. Valhalla'da kesinlikle standart harici alınmasını önermiyorum. Neden derseniz Valhalla'nın Gold versiyonunda gelen 2 büyük DLC Odyssey'de hatta Origins'teki kadar bile içerik sunamayan ve en önemlisi de oyunun hikayesine katkı sunamayan adeta filler DLC'ler. Hani bilseniz de olur bilmeseniz de ama Odyssey kesinlikle Gold almayı hak ediyor.

@Xanthos7 bir arkadaşın DLC'lerle ilgili yazmış olduğu yazıyı şuraya bırakayım. Kendisi oyunu bitirmişti sanırım.

Assassin's Creed için ben de sizin gibi düşünüyordum hocam. Her oyunu Full paket alınmalı gibi ama Valhalla benim bu düşüncemi ezip geçen oyun oldu. Valhalla'da kesinlikle standart harici alınmasını önermiyorum. Neden derseniz Valhalla'nın Gold versiyonunda gelen 2 büyük DLC Odyssey'de hatta Origins'teki kadar bile içerik sunamayan ve en önemlisi de oyunun hikayesine katkı sunamayan adeta filler DLC'ler. Hani bilseniz de olur bilmeseniz de ama Odyssey kesinlikle Gold almayı hak ediyor.

DLC'leri ana hikayeyi etkilemiyorsa çok önemli değil gibi o zaman. Teşekkür ederim.
Gold sürüm yerine standart sürüm ile mart ayında çıkacak DLC alınabilir.

Yeni çıkacak DLC benim de ilgimi çekti. Gold Edition içine koymadıkları için standart alacağım gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı