Çözüldü AC Valhalla Kassandra ne zaman gelecek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadoof

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar ben AC Odyssey'i bitirdim şimdi AC Valhalla'yı devam ediyorum ancak internette gezerken AC Valhalla'da kassandranın geleceğini hatta geldiğini gördüm acaba herhangi bir ittifak görevindemi geliyor yoksa ne zaman geliyor beni bir aydınlatabilir misiniz?

Çözüm
Görev listesinde "Isle of Skye" (Skye Adası?) ile alakalı bi' görev olması lazım. O görev üzerinden gittiğiniz adanın hikayesinde karşılaşıyorsunuz.

Ubisoft makalesinde öncesinde yerleşke seviyenizin 4 olması gerektiği ve Valka için "A Wise Friend" görevini bitirmeniz gerektiğini yazmış ("To Play "A Fated Encounter" kısmı).

"A Distorted Dream" görevi, yamayla oynamadığım için Türkçesi hakkında bir fikrim yok. Eğer çevrildiyse görev açıklamasında "Garip, genç bir kadın Ravensthorpe'a gelip Valka'nın Kulübesi yakınlarında kamp kurmuş." ve "Valka'nın Kulübesi çevresini araştır" gibi bi' şey yazması lazım.
@kadoof
Türkçe olmasa da aşağıdaki videoya bakabilirsiniz, daha yardımcı olur belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Görev listesinde "Isle of Skye" (Skye Adası?) ile alakalı bi' görev olması lazım. O görev üzerinden gittiğiniz adanın hikayesinde karşılaşıyorsunuz.

Ubisoft makalesinde öncesinde yerleşke seviyenizin 4 olması gerektiği ve Valka için "A Wise Friend" görevini bitirmeniz gerektiğini yazmış ("To Play "A Fated Encounter" kısmı).

"A Distorted Dream" görevi, yamayla oynamadığım için Türkçesi hakkında bir fikrim yok. Eğer çevrildiyse görev açıklamasında "Garip, genç bir kadın Ravensthorpe'a gelip Valka'nın Kulübesi yakınlarında kamp kurmuş." ve "Valka'nın Kulübesi çevresini araştır" gibi bi' şey yazması lazım.
@kadoof
Türkçe olmasa da aşağıdaki videoya bakabilirsiniz, daha yardımcı olur belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Assassin's Creed® Valhalla2024-6-14-18-29-4.jpg

Bende öyle bir görev gözükmüyor.
Yazdığınızı düzenlediğinizi şimdi gördüm bir daha bakayım.
Şu an yerleşke seviyem 4 ama o görev de yok.

Assassin's Creed® Valhalla2024-6-14-18-40-23.jpg

Assassin's Creed® Valhalla2024-6-14-18-40-34.jpg

Eyvallah dostum a distorted dreami gördüm şimdi çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için iyi akşamlar diliyorum.

Şansıma o görevde Türkçe yama yok video izledim onlarda var bende yok onu nasıl düzelteceğimi bilen çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı