Xiaomi Note 14 Pro Plus alınır mı?

Yurt dısı cıhazları garantı vs veya IMEI kapanma sorunu korkutuyor açıkçası beni.
Yıllardır aileme ve kendime bu şekilde alıyorum, çevreme de öneriyorum. hiç kapanma tarzı bir şey yaşamadım. Garanti konusunda da haklısınız ama ben açıkçası pek iplemiyorum zaten, hangi durumdan dolayı yollarsam yollayayım kullanıcı hatası deyip geçtiler şimdiye kadar. Para yine benim cebimden çıktı.

Yıllardır aileme ve kendime bu şekilde alıyorum, çevreme de öneriyorum. Hiç kapanma tarzı bir şey yaşamadım. Garanti konusunda da haklısınız ama ben açıkçası pek iplemiyorum zaten, hangi durumdan dolayı yollarsam yollayayım kullanıcı hatası deyip geçtiler şimdiye kadar. Para yine benim cebimden çıktı.

Oda dogru bu fıyalara yurt dısı hagı telefon gelir acaba.

Oda dogru bu fıyalara yurt dısı hagı telefon gelir acaba.
İstanbuldaysanız kendi aldığım yeri önerebilirim zeytinburnunda bir dükkan yıllardır ordan alıyoruz güvenilir. Senin için fiyat sorabilirim oraya yada sarı siteden de bakabilirsin yurtdışı cihaz satanlar çok hangi modeller gelir bilmiyorum. 14T Pro alabilirsin yüksek ihtimalle.

Pekı 3 model arasında kaldım. Incelemelerde onerıniz var mı?

1- Xiaomi Note 14 Pro Plus.
2-Samsung A56.
3-Honor 400.

İstanbuldaysanız kendi aldığım yeri önerebilirim zeytinburnunda bir dükkan yıllardır oradan alıyoruz güvenilir. Senin için fiyat sorabilirim oraya ya da sarı siteden de bakabilirsin yurt dışı cihaz satanlar çok hangi modeller gelir bilmiyorum. 14T Pro alabilirsin yüksek ihtimalle.

Sarı sitede ismi nedir satıcının.

2-Samsung A56.
3-Honor 400.

3 modelde güzel yurtiçi alınacaksa samsungu tercih ederdim. Sarı sitedeki ismi net-cell. Ama tüm modelleri sarı siteye koymuyorlar arayıp sorabilirsiniz istediğiniz modelleri.

Hocam Xiaomi Note 11 Pro kullandım yurt dışı cihazdı, yurt dışı cıhaz kullanmak elbette riskli eğer istemiyorsan almayabilirsin kişisel yönlerdir bunlar. Gelelim telefona telefon efsane iyiydi hiçbir sorun yaşamadım halen de kullanılabılır durumda bir cihaz. Eğer aklına koyduysan bu telefonu başka seçenek de aramıyorsan alternatıf olarak bu telefonu gonül rahatlığıyla alabilirsin. Ama kamera kalitesi arıyorsan arakdasların dedıgı gıbı Honor 400 de çok iddali bir telefondur seni çok üzmez.

Aralarındakı farkları da sana kısaca söyleyeyim Xiaomi biraz daha oturaklı honora göre, Honor'un 50MP ön kamerası varken Xiaomi'de sadece 20 MP bir ön kamera var Oppo'nun ekran parlaklık gucu bıraz daha azken bataryası Xiaomi'ye gore bıraz daha kucuk ek olarak Oppo'lar 66W şarj olurken Xiaomi 120W şarj oluyor (epey ve GPT)

Hocam Xiaomi Note 11 Pro kullandım yurt dışı cihazdı, yurt dışı cıhaz kullanmak elbette riskli eğer istemiyorsan almayabilirsin kişisel yönlerdir bunlar. Gelelim telefona telefon efsane iyiydi hiçbir sorun yaşamadım halen de kullanılabılır durumda bir cihaz. Eğer aklına koyduysan bu telefonu başka seçenek de aramıyorsan alternatıf olarak bu telefonu gonül rahatlığıyla alabilirsin. Ama kamera kalitesi arıyorsan arakdasların dedıgı gıbı Honor 400 de çok iddali bir telefondur seni çok üzmez.

Aralarındakı farkları da sana kısaca söyleyeyim Xiaomi biraz daha oturaklı honora göre, Honor'un 50MP ön kamerası varken Xiaomi'de sadece 20 MP bir ön kamera var Oppo'nun ekran parlaklık gucu bıraz daha azken bataryası Xiaomi'ye gore bıraz daha kucuk ek olarak Oppo'lar 66W şarj olurken Xiaomi 120W şarj oluyor (epey ve GPT)

Aslında kendım ve eşim ıcın alacağım. Açıkçası kamerası daha on planda benim için gönlüm iPhone 15 16 almak kamareları daha iyi ama benim bütçe 20klarda kamerası guzel sorunsuz calıscak bir cihaz aslında. Bır sıkıntı oldu mu servis vs sıkıntı yasa mıyım?

Honor Huawei alt markası diye okudum yanlış degılse.

Telefonunuzun basına bir şey gelmeyeceginizden eminseniz temiz kullanacagınızdan yana bir şüpheniz yoksa ister TR cihazı alın ister yurt dışı cihaz alın cok da fark etmez (bana kalırsa!). Ne de olsa telefonu dusursenız bıle ya da ekranı cızılse bıle kullanıcı hatası deyıp gerı alacaksınız.

Kısacası temız kullanacagınızı dusunuyosanız ıstedıgınız yerden alabılırsınız sadece satıcının guvenılır oldugundan emın olmanızı onerırım.

Ben bir ticaret adamı ya da sureklı telefon degıstıren bır ınsan degılım fakat yardımcı olmak ıstedım. Bahsedilen telefonların hepsi gayet de guzel telefonlar sızı üzmeyeceklerdir diye düşünüyorum.

Kesinlikle Honor 400 üzmez kendim kullanıyorum. Bir de amaç kamera ise Tecno Camon 40 Pro da iyidir olay kamera ise.

2-Samsung A56.
3-Honor 400.

Üçünü de az çok inceledim. A56 Honor 400 gayet iyi genel anlamda. Ama olay kamera ise Honor 400 A56 da kötü değil tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı