AC Valhalla mı yoksa Witcher 3 mü?

çnrtp

Centipat
Daha fazla  
Epic Games yaz indirimlerinde bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games yaz indirimlerinde bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?

Keşke Steam'deki indirimi kaçırmasaydın 3 dolara Witcher 3 vardı.

Witcher 3 5-10 kat daha iyidir. 5-5.5 yıl eski olmasına rağmen.

Ben AC oyunlarını bilmem bile ve herkes gelip witcher 3 diyecek ama sana söylemek istediğim, bu soruyu neden soruyorsun? "Daha iyi" diye bir karşılaştırma yapmak çok saçma. Seni hangisi mutlu ederse o daha iyidir. İkisini de araştır, incele, karar ver.

Witcher 3'ün yerine bana kalırsa Origins ve/veya Odyssey tercih edilebilir, Valhalla değil. Bu ikisi arasından ben Witcher derdim.

Witcher 3, Valhalla'ya kıyasla genel olarak daha az tekrara düşüyor (ya da en azından öyle hissettiriyor). Temel oynanış ve hikaye kalitesi açısından da bence Witcher biraz daha iyi.
Valhalla'nın hikayesinde vuran, etkileyen anlar var kesinlikle ama genelde birinden diğerine arada boşluklar var. Witcher'da genellikle sabit, alıştırdığı bi' kalitede/çizgide ilerliyor olaylar, biraz daha iyi sayılır.
Harita büyüklüğü ve haritada yapılabilenler olarak ikisi de idare eder, bana kalırsa o konuda biri diğerinden daha iyi demezdim. Zaten oyunların tarzı ve atmosferleri gereği haritada yaptığınız şeyler de birbirinden farklı.

İkisi arasından bence Witcher 3'ü tercih edin. İleride Assassin's Creed oynamak isterseniz RPG üçlemesinde Valhalla'dan önce oynayabileceğiniz Origins ve Odyssey var, RPG olmayacaksa da Ezio üçlemesi günümüzde bile hâlâ sağlam oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı