Witcher 3.Epic Games yaz indirimlerinde bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?
Epic Games yaz indirimlerinde bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?
Ubisoft, Witcher 3'ün başarısından sonra gizlilik odaklı koca AC serisini açık dünya RPG türüne çevirdi. Hangisi daha iyi sorusuna güzel bir cevap olmuştur diye düşünüyorum.Sizce hangisi daha iyi?
Witcher 3, Valhalla'ya kıyasla genel olarak daha az tekrara düşüyor (ya da en azından öyle hissettiriyor). Temel oynanış ve hikaye kalitesi açısından da bence Witcher biraz daha iyi.
Valhalla'nın hikayesinde vuran, etkileyen anlar var kesinlikle ama genelde birinden diğerine arada boşluklar var. Witcher'da genellikle sabit, alıştırdığı bi' kalitede/çizgide ilerliyor olaylar, biraz daha iyi sayılır.
Harita büyüklüğü ve haritada yapılabilenler olarak ikisi de idare eder, bana kalırsa o konuda biri diğerinden daha iyi demezdim. Zaten oyunların tarzı ve atmosferleri gereği haritada yaptığınız şeyler de birbirinden farklı.
İkisi arasından bence Witcher 3'ü tercih edin. İleride Assassin's Creed oynamak isterseniz RPG üçlemesinde Valhalla'dan önce oynayabileceğiniz Origins ve Odyssey var, RPG olmayacaksa da Ezio üçlemesi günümüzde bile hâlâ sağlam oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.